Williams och Kates första ord om Harrys förlovning

Prins Harry och skådespelerskan Meghan Markle har förlovat sig!

Vilken lycka! I vår säger prins Harry ja till sin älskade Meghan Markle. Brittiska hovet gick nyss ut med den glada nyheten och just nu befinner sig hela Storbritannien i ett enda stort lyckorus. Men gladast är förstås den närmaste familjen. Så här skriver storebror William och svägerskan Kate på Twitter:

Läs mer: Lyckan! Harry och Meghan Markle har förlovat sig

“Vi är väldigt glada för Harrys och Meghans skull. Det har varit underbart att lära känna Meghan och att se hur glad hon och Harry är tillsammans”.

Läs mer: Meghans föräldrar: “Vi önskar de livslång lycka!”

Foto: IBL

 

ANNONS

Julklappar med kunglig känsla!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant!

Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!


Gå till shoppen

Ljuslykta i mässing Miccis House
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för exempelvis mindre blommor eller blockljus samt värmeljus. Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Guldpläterat armband Venus med strass Bisou
Ett vackert armband från svenska Bisou med venussymbol som tagits fram för att hylla alla kvinnor. Armbandet är guldpläterat och prytt med ett strassbeklätt venustecken och fyra ringar. Armbandet kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Poncho tre färger
Ponchon har blivit en riktig favorit!

Användbar både på vintern inomhus och utomhus på våren och sommaren. Perfekt att ta med sig på resan.


Gå till shoppen