Williams och Kates hemliga knep avslöjat

William och Kate har ett smart knep för frid i hemmet.

Prins William och Kate har ett speciellt knep för att undvika bråk i hemmet.
Slå på ljud

Inga skrik och bråk, om det kan undvikas. Det är melodin i prins William och Kate Middletons hem. En källa nära paret har nyligen berättat för tidningen Sun om deras stil som föräldrar, och om knepet de använder för att undvika bråk:

– De jobbar inte med skamvrån, utan de har en “prat-soffa”. Om ett av barnen har varit olydigt så leder de bort denne från platsen där bråket uppstod, och så pratar de lugnt med barnet, vare sig det är Kate eller William som tar hand om situationen. Saker förklaras och konsekvenser tydliggörs, men de skriker aldrig åt barnen, säger uppgiftslämnaren.

Att skrika åt varandra är nämligen inget som tolereras i det kungliga hemmet.

– Att skrika är “off limits” för barnen, och om det uppstår en skrikig situation så tar föräldrarna hand om det genom att barnet förs bort från platsen, säger källan.

Inte alltid lätt att vara förälder

William har tidigare avslöjat att trots alla sina fördelar som förälder – gott om pengar, extra personal – har han ändå problem ibland med att göra barnen nöjda. Vid ett virtuellt besök till en välgörenhetsförening som prinsen engagerar sig i, började han prata om hur svårt det kan vara vid middagsbordet.

– Det beror på vad som står på bordet. Om föräldrarna serverar någonting som barnen älskar, så går middagsstunden som på räls. Men om du serverar någonting som de inte vill ha att göra med, då är det en helt annan historia, sa William enligt brittiska tidningen Express.

I Storbritannien har skolor stängt under coronaviruspandemin och William och Kate har precis som massor av andra föräldrar blivit tvungna att undervisa sina barn hemma.

Foto: TT