Williams och Kates nya hem måste asbest-saneras

Annons

William lämnade Kate på sjukhuset med ett litet leende sedan Kate nu mår lite bättre. Men babyn kunde inte komma i ett mer kaotiskt läge

William har några av de största livsbesluten någonsin framför sig – ska han förlänga tiden i RAF som räddningspilot eller sluta tjänstgöringen vid det militära och bli en heltidsarbetande kunglighet.

Lämnade sjukhuset med ett leende

Prins William är otvivelaktigt överlycklig nu när hans hustru är gravid. Häromdagen lämnade han King Edward VII-privatklinik i bilen med ett leende på läpparna. Det verkar som om Kate mår bättre. Men William hade nog inte förväntat sig denna pärs. Att i början av graviditeten åka i skytteltrafik till sjukhuset, var inget han räknade med direkt. Det gör väl ingen förstagångs-förälder!

Var ska de bo?

Och värre blir det! Enligt Daily mail blir det tufft att få barn det här året, då William har massor av avgörande beslut att fatta. Hur ska han göra med sin RAF-tjänst? Och en kanske viktigare fråga – var ska han och familjen bo?

Annons

Asbest i bostaden

Paret fortfarande inget permanent hem. Den kungliga bostaden hinner inte bli färdig tills barnet kommer sent i vår. Kate och William har planerat att flytta till en nyrenoverad våning i Kensington Palace.

Nästa år blir Kate och William föräldrar – men var ska de bo? 

Men bostaden hinner inte bli klar till oktober 2013. Byggnadsfirman som nu renoverar Apartment 1A, där drottningens syster prinsessan Margaret bodde under sin livstid,  håller på att ta bort asbest i huset. Detta gör att bygget försenas. En liten baby kan ju inte bo i ett asbesthus!

Annons

Av Åsa Bönnelyche
Foto: IBL, All over press, Stella Pictures

Läs mer:

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Williams och Kates nya hem måste asbest-saneras”

 1. Jessica E skriver: 5 december, 2012

  Men om Kate nu ännu inte har passerat v 12 (enligt Clarence House) såkommer ju inte bebisen förrens tidigast juli-augusti och några månader i en annan bostad innan inflytt i oktober måste väl även en kunglighet klara av…


 2. Hansen skriver: 5 december, 2012

  INGEN kan bo i et asbesthus uanset alder og status. Og jeg kan ikke lade være med at spekulere på, om asbesten har bidraget til prinsesse Margarets dårlige helbred i sin tid. Men der dukker altid noget op, når man renoverer et gammelt hus…


 3. Jessica E skriver: 5 december, 2012

  Jo det förstår jag också Hansen. Oron i artikeln fokuserade ju på att hur skulle de nu göra när bebisen skulle komma sent i vår…..och de inte skulle kunna flytta in innan dess…..

  De har ju säkert en hel del asbestfria boenden att bo i så länge och eftersom bebisen knappast kommer på senvåren utan snarare i sensommar så ser jag ingen orsak till stress varken för SVenska Damtidning eller brittiska hovet…. 🙂


 4. Emma_H skriver: 5 december, 2012

  inget.konstigt alls… W+K stannar kvar i sin nuvarande London-bostad. alltså lilla stugan Nottingham Cottage, “…Nott Cott as insiders call it, was previously occupied by Pr Diana’s sister Lady Jane Fellowes w her husband Sir Robert Fellowes, the Queen’s former secretary.” den tillhör Kensington.P-området… permanenta boendet är iaf Wales-Anglsey(v.RAFbasen)KP-stugan tas över av Harry sen
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2018127/William-Kate-starter-home-Kensington-Palace-grounds.html#ixzz2EBRy5GAr


 5. Hansen skriver: 5 december, 2012

  @ 3 Klart nok – farmor finder sikkert et lille hjørne til dem, hvis de bliver husvilde 😉


 6. Hanna L. skriver: 5 december, 2012

  Ja, jösses vad mycket bekymmer!

  Det är ju så tragiskt så att man får tårar i ögonen: Graviditetsbekymmer, beslutsångest i jobbet, bostadsproblem. Kanske även ekonomiska svårigheter?

  Nu ska jag försöka tänka på något annat en stund så kanske livet ser lite ljusare ut – men vad otroligt ledsamt att det unga paret ska ha det så svårt. Ödets nycker kan slå hårt och orättvist!


 7. mb skriver: 5 december, 2012

  Lol Hanna, ja tung är den kungliga lotten;)


 8. Bibi skriver: 5 december, 2012

  Ja haha de finder nok ud af det:-D

  William er nok mere bekymret for om de nærgående fotografer vil lade Kate så nogenlunde i fred i jagten på et mavebillede!


Annons

Laddar