Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Williams och Kates stora oro – efter nya bilderna

09 okt, 2023, 15:00 

Prins William är inte nöjd med nya bilderna på Meghan Markle, enligt en källa.

Annons

Prins Harry var på det klara att Meghan Markle var kärleken i hans liv och kvinnan han ville tillbringa resten av sitt liv med. Därför såg han också till att lägga ned lite extra kärlek på förlovningsringen.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Ringen hade han designat själv. Den bestod av två diamanter som tillhört prinsessan Diana och en stor diamant från Botswana. Prislappen gick inte av för hackor och hade ett värde på 1,8 miljoner kronor.

– För mig är det så viktigt att veta att hon är en del av det här tillsammans med oss, sa Meghan Markle om den värdefulla ringen.

Annons
Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle förlovade sig 2017.

Meghan Markle syns utan förlovningsringen

Senaste tiden har hon dock setts utan sin älskade ring, bland annat på galafesten Ms. Foundation 2023 i New York där hon mottog ett pris, och beteendet har uppmärksammats stort i brittisk press.

I maj fångades hon på bild när hon var ute och åt mat med sina vänner. Även den här gången syntes hon utan förlovningsringen och senare kom rapporter om att den var på service.

Att Meghan Markle i stunder vandrar runt utan sin förlovningsring är inte bara något som uppmärksammats av brittisk press. Enligt en källa ska prins William vara djupt bekymrad över att hon dyker upp utan ringen.

Annons

Williams stora oro

Oron stillades inte av Meghan dök upp utan ringen i samband med ”Invictus games” i Düsseldorf i september. En källa berättar för sajten New Idea att det är arvet från hans mamma som gör att hon oroar sig.

– Det går med säkerhet att säga att det ringer varningsklockor på slottet. Han säger till gemensamma vänner att han vill veta vad som händer. Att inte veta var de är stör William, säger källan.

– Han skyddar alltid sin mammas arv och hennes smycken var en så viktig del av det.

Prins William
Prins William är orolig efter nya bilderna på Meghan Markle, enligt en källa med god insyn.

Foto: TT

Annons