Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Williams påhopp på Kate – offentliga anklagelsen: ”Du är galen”

01 nov, 2023, 17:00 

Här kallar prins William hustrun Kate för galen.

Annons

Höstlovet är en tid då många drömmer sig bort, packar väskorna och reser bort till varmare breddgrader – bara för att få en sista känsla av sommaren och det svalkande hav som hör årstiden till.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Får prinsessan Kate bestämma är det dock helt tvärtom. Hon gillar nämligen inte att befinna sig i varma länder och bada i behagliga temperaturer, utan föredrar hellre att bada väldigt kallt.

– Ju kallare, desto bättre. Det ska även regna och vara mörkt. Det älskar jag verkligen, sa hon när hon nyligen gästade podcasten ”The Good, the Bad & the Ugly”.

Annons
Prinsessan Kate och prins William
Prinsessan Kate njuter av att bada kallt – prins William gör det inte.

William vägrar haka på Kate

Kate har aldrig gjort någon hemlighet av att hon gillar att bada kallt. Däremot har det gått så pass långt att prins William reagerat kraftigt på hennes badbeslut och sagt: ”Cathrine, du är galen”.

Att få med sig William ned i det kalla vattnet kan hon glömma, men trots makens skepsis har hon inga planer på att sluta.

– Jag älskar det, upprepar hon.

Kates avslöjande om dottern Charlotte

I podcasten får Kate även frågor om sitt gedigna sportintresse. Hon har tidigare berättat hur mycket både hon och William älskar att röra på sig tillsammans med barnen.

Annons

Då passar hon dessutom på att avslöja att dottern prinsessan Charlotte är väldigt aktiv och tränar både rugby och fotboll.

Charlotte deltar i båda sporterna nu. Det är väldigt kul att se unga människor, särskilt tjejer, delta i den här typen av sporter.

Prinsessan Charlotte
Prinsessan Charlotte spelar både rugby och fotboll.

Foto: TT

Annons