Wow! Nya galmourösa bilder på kronprinsessan Victoria – se dem här

kronprinsessan victoria

TT/Peter Knutson
QX har tagit nya bilder på kronprinsessan Victoria, wow säger vi bara åt de nya porträtten!

Kronprinsessan Victoria brinner för jämställdhet och en av hennes hjärtefrågor har länge varit hbtq-personers rättigheter. Nu har hon rörstats fram som en av vinnarna vid årets ”Gay-gala”, tack vare det tal hon höll under Stockholm Pride. Med anledning av utmärkelsen har QX besökt kronprinsessans hem på Haga och tagit nya bilder, och det är en ultraglamourös prinsessa i spektakulär grön tyllklänning vi får se.

”Jag blev verkligen stolt och glad för den fina utmärkelsen från QX:s läsare. Den betyder mycket för mig. Tack! [...] Det senaste året har varit en utmaning på olika sätt. På många håll i världen har arbetet för mänskliga rättigheter försvårats eller hindrats i skuggan av pandemin. Därför är det nu särskilt angeläget att vi fortsätter att varje dag arbeta för en värld där hbtqi-personer ges möjlighet att leva i frihet och utan förtryck. En värld där man kan vara just den man är, och vara stolt över det.” säger kronprinsessan efter utmärkelsen.

Victorias vackra klänning kommer, som så många gånger för, från H&M Consious Exclusive collection, något sajten UFO No More var snabba med att uppmärksamma. Det vackra hårsmycket kommer från Maria Nilsdotter!

Foto: Peter Knutson/QX