Wow! Vilken överraskning som mötte Victoria och Daniel i Alingsås

Varken Daniel eller Victoria kunde hålla sig för skratt när det plötsligt dök upp två längs vägen i Alingsås som såg ut som – Victoria och Daniel. Men det var inga dubbelgångare, utan två barn som ville ge kronprinsessparet ett extra speciellt välkomnande!

När Alingsås firade 400 år som stad den 21 september ville kronprinsessparet självklart vara med och fira! Alingsås ligger ju i Västergötland, som är Victorias och Daniels hertigdöme. Alingsåsborna slog på stort med pampigt firande hela helgen, där bland annat Christer Sjögren, Ebbot Lundberg och Magnus Carlsson uppträdde.

Victoria och Daniel i Alingsås

Victoria och Daniel kom till Alingsås vid lunchtid och började besöket med att landshövdingen visade runt dem på Kom-Loss mässan som syftar till att ge möjligheten för alla att delta i fritidsaktiviteter, oavsett funktionsförmåga. Just det ämnet ligger ju både kronprinsessan Victoria och prins Daniel varmt om hjärtat.

Prins Daniel

Vid mässan visade prins Daniel upp sina bollkunskaper, oj vilken talang!

Sedan bar det iväg till Nolhaga slott, där de planterade ett träd invid det träd som kungen planterade i samband med Alingsås 375-årsjubileum. Ytterligare ett antal punkter stod på agendan under dagen och Victoria och Daniel promenerade genom hela stan.

Victoria och Daniel

Överallt stod folk och hejade på dem, men två personer drog extra uppmärksamhet till sig…

Victoria och Daniel

När Daniel och Victoria fick syn på maskerna brast de ut i gapskratt!

Med två utklippta masker föreställande Victoria och Daniel framför ansiktet stod två barn och hälsade kronprinsessparet välkomna. Både Daniel och Victoria brast ut i ett stort gapskratt, vilken rolig syn!

Victoria och Daniel

Foto: TT