Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wow, vilken partyhelg för prinsessan Madeleine – se nya festbilden!

18 apr, 2023, 17:00 
Prinsessan Madeleine värdinna för stort välgörenhetsparty i Miami.
Annons

Mingel med ryttarstjärnorna den ena dagen. Och glammig fest den andra.

Wow, vilken partyhelg det blev för prinsessan Madeleine, 40!

Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!Brand logo
Madeleine åker hem till Sverige – i förtid!

Under veckoslutet samlades hela ryttareliten i hennes hemstad Miami för att tävla i Global Champions Tour och då passade drottning Silvias barnrättsorganisation på att ställa till med fest.

Prinsessan Madeleine var värdinna och på den nya partybilden som flutit upp på sociala medier står hon omgiven av sina fashionabla gäster från den belgiska och svenska ryttareliten:

Annons

Från stjärnryttaren Olivier Philippaerts till hans svenska kollegor Malin Baryard och Henrik von Eckermann. Med var också HM:s Malin Lander.

Detta var som sagt ett party i Childhoods regi och vid sin sida hade prinsessan Madeleine sin sidekick och Childhood-kollega Karini Gustafson-Teixeria. Men också finansmannen Jan Stenbecks dotter Sophie, som sitter i Childhoods styrelse och bor på en hästgård i Florida under delar av året.

Teamet från drottning Silvias barnrättsorganisation Childhood: Prinsessan Madeleine med Sophie Stenbeck och Karini Gustafson-Teixeria
Teamet från Childhood: Prinsessan Madeleine med Sophie Stenbeck och Karini Gustafson-Teixeria.

– Tack Sophie Stenbeck och prinsessan Madeleine för dagens inbjudan till förmån för World Childhood Foundations viktiga arbete, skriver Olivier Philippaerts på Instagram.

Annons

Prinsessan Madeleines klänning på Childhood-festen i Miami

Och dagens kungliga look?

Ja, prinsessan Madeleine var klädd i en somrig linneklänning som enligt superfashionistan Sarah Williams och hennes sajt ufonomore kommer från Zimmermann. De bruna fötterna hade prinsessan Madeleine stuckit ner i ett par somriga sandaler från Gianvito Rossi.

Prinsessan Madeleine i klänning från Zimmermann
Prinsessan Madeleine i samma Zimmermann-klänning på födelsedagsbilden från 2020.

Foto: TT.

Annons