Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara och Mike: Vi är som eld och vatten

26 jul, 2011, 09:27 
Agneta Nisbeth
Annons

Snart är det dags för ett nytt bröllop i den brittiska kungafamiljen. På lördag gifter sig Mike Tindall med prinsessan Annes dotter Zara Phillips i Canongate Kirk i Skottland.

Annons

Inför bröllopet på lördag då Zara Phillips gifter sig med sin rugbystjärna Mike Tindall har den blivande brudgummen också gått med på en intervju för Reader’s Digest som återges i brittiska tidningar. Där erkänner Mike att de bägge två är ganska olika som personer men att det just därför passar perfekt för varandra.

Härliga människor

Tidningen Daily Mail återger delar av intervjun:

– Vi är som eld och vatten. Många tror också att våra olika bakgrunder skulle innebära problem för oss men så är inte alls fallet. Kungafamiljen är en samling härliga och roliga människor, precis som vilken familj som helst.

På bilden här intill ser vi Zara tävla med sin häst för några dagar sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons