Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Phillips funderar på att sälja sitt bröllop

04 jan, 2011, 16:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu ryktas det om att det förestående bröllopet mellan Zara Phillips och Mike Tindall kan komma att köpas helt av tidningen Hello.

Prinsessan Annes dotter Zara Phillips och hennes fästman kommer att gifta sig någon gång nästa år, exakt datum är ännu inte fastställt. Men det ryktas redan om att paret funderar på att sälja rättigheterna till den kungliga festen till tidningen Hello.

Annons

Betalt för besväret

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För det var precis vad som skedde när Zaras bror Peter Phillips gifte sig med sin Autumn. Han fick också bra betalt för besväret, hela 500.000 pund, sägs det. Tidningen Telegraph berättar att Zara har en väldigt bra relation med Hello och att de nu funderar på att göra samma sak:

– Hon gillade reportaget de gjorde med brodern Peter Phillips bröllop, säger en källa till tidningen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons