Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Phillips halvsyster blir inte bjuden på bröllopet

20 jul, 2011, 09:09 
Agneta Nisbeth
Annons

Allt är riggat inför den stora bröllopsfesten och gästerna har tackat ja för att komma på Zara Phillips bröllop med fästmannen Mike Tindall. Men Zaras halvsyster får inte komma.

Annons

Bröllopen står som ridspön i backen…efter kusin prins William och Monacoprinsen Albert är det hästbitna Zara Phillips tur att sadla om från fästmö till fru. Allt är riggat inför den stora festen och gästerna har tackat ja.

Men Zaras halvsyster får inte komma.

Hästintresse

Felicity Tonkin är bara fyra år yngre, men har aldrig fått träffa sin syster trots att de delar både hästintresse och pappa! Felicity är hästveterinär och bor på Nya Zeeland med sin mamma, konstläraren Heather Tonkin, som mötte flickornas pappa Mark Phillips på ett ridevent på Nya Zeeland.

De möttes igen och året därpå tillbringade de natten tillsammans på hans hotell. Kärleksbarnet Felicity föddes 1 augusti 1985.

Annons

Efter ett faderskapstest 1991 stod det fast att Mark Phillips, som då var gift med prinsessan Anne, hade ett utomäktenskapligt barn.

Besök på ön

Vad hans första dotter Zara tyckte om saken är lätt att förstå. Trots ett flertal besök på Nya Zeeland har hon aldrig velat träffa sin halvsyster.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Läs även:

Annons