Zara Phillips halvsyster blir inte bjuden på bröllopet

Allt är riggat inför den stora bröllopsfesten och gästerna har tackat ja för att komma på Zara Phillips bröllop med fästmannen Mike Tindall. Men Zaras halvsyster får inte komma.

Bröllopen står som ridspön i backen…efter kusin prins William och Monacoprinsen Albert är det hästbitna Zara Phillips tur att sadla om från fästmö till fru. Allt är riggat inför den stora festen och gästerna har tackat ja.

Men Zaras halvsyster får inte komma.

Hästintresse

Felicity Tonkin är bara fyra år yngre, men har aldrig fått träffa sin syster trots att de delar både hästintresse och pappa! Felicity är hästveterinär och bor på Nya Zeeland med sin mamma, konstläraren Heather Tonkin, som mötte flickornas pappa Mark Phillips på ett ridevent på Nya Zeeland.

De möttes igen och året därpå tillbringade de natten tillsammans på hans hotell. Kärleksbarnet Felicity föddes 1 augusti 1985.

Efter ett faderskapstest 1991 stod det fast att Mark Phillips, som då var gift med prinsessan Anne, hade ett utomäktenskapligt barn.

Besök på ön

Vad hans första dotter Zara tyckte om saken är lätt att förstå. Trots ett flertal besök på Nya Zeeland har hon aldrig velat träffa sin halvsyster.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Läs även:

Prinsessan Anne på besök hos soldater››

Om två veckor är det Zara Phillips som gifter sig››

Snart dags för nytt bröllop i det brittiska kungahuset››

Zara Phillips lanserar OS medan maken festar i Florida››