Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Phillips har nu rest över till maken

22 sep, 2011, 13:46 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Zara Phillips har rest över till maken Mike Tindall i Nya Zeeland, två veckor tidigare än planerat. Kan det ha något att göra med Mikes festande för några dagar sedan…?

Det har ju som vi tidigare skrivit blåst en del kring Zara Phillips make Mike Tindall. Han sågs flirta med en blondin efter en rugbymatch i Nya Zeeland. Kvinnan visade sig vara en vän till paret, men det har inte gjort saken mindre uppmärksammad i den brittiska pressen.

Log glatt

Tidningen Daily Mail berättar att Zara Phillips nu åkt över till maken i Auckland, två veckor tidigare än planerat. Hon log glatt när fotograferna plåtade henne, som för att visa alla att det som hänt inte är ett problem överhuvudtaget. Vänner till Zara berättar för brittiskt press att hon bra försökt tona ner hela historien. Hon vet nog var hon har maken – trots allt…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons