Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Phillips i sadeln igen – två månader efter förlossningen

24 aug, 2018, 11:30 
AvAnnaClara von Hofsten
Att delta i en hopptävling bara två månader efter en förlossning är kanske inte för alla, men är man passionerad hästälskare och skicklig tävlingsryttare är det förstås svårt att hålla sig borta från sadeln. Nyblivna tvåbarnsmamman Zara Phillips gick ”all in” och det höll på att sluta med en präktig vurpa!
Annons

Det har bara gått två månader sedan drottning Elizabeths barnbarn Zara Phillips födde sitt andra barn. Tillsammans med maken Mike Tindall och äldsta dottern Mia Grace, 4, kunde hon den 18 juni välkomna lilla baby Lena Elizabeth till världen. Och den lilla flickan var mer än efterlängtad, eftersom Zara hade drabbats av två tragiska missfall under de senaste åren.

Full fart över hindren!
Full fart över de höga hindren!

Sedan dess har den nyblivna tvåbarnsfamiljen tagit det lugnt och njutit av sommaren. Men nu kunde Zara Phillips, som ju är en både passionerad och skicklig ryttare, inte längre hålla sig borta från sina älskade hästar. Under den gångna helgen ställde hon upp i Somerford Park Horse Trials – en årligen återkommande hopptävling som äger rum under tre dagar i nordvästra England.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Vid ett av vattenhindren var ekipaget ur balans för några sekunder...
Vid ett av vattenhindren kom Zara och hennes häst ur balans för några sekunder…

Zara tävlade med sin kastanjebruna häst Class Affair, och det syntes lång väg hur förtjust hon var – att ta det lugnt i sadeln är definitivt inte Zaras grej! Den kungliga 37-åriga tvåbarnsmamman såg lugn, koncentrerad och glad ut när hon och Class Affair i full galopp tog sig an den utmanande hinderbanan. Vid ett vattenhinder var Zara ytterst nära att göra en vurpa ner i vattnet, men Class Affair lyckades räta upp sig i sista stund och ekipaget kunde fullfölja banan.

…men det rutinerade ekipaget kunde snart fortsätta, och fullföljde tävlingen i fin stil!

Efter avslutad tävling åkte Zara, Mike och barnen till Skottland för att hälsa på mormor drottningen på hennes älskade sommarslott Balmoral i Skottland. Där har familjen njutit av den friska luften och den vackra naturen. Zara och Mike närvarade också vid en söndagsgudstjänst i bykyrkan tillsammans med drottning Elizabeth och prins Philip – men då fick de små flickorna stanna hemma på slottet.

FOTO: IBL

Annons