Zara Phillips kom in till tävlingarna den här gången...

15 mar, 2013, 08:03 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

När Zara Phillips skulle besöka öppningsdagen av Cheltenham Festival så fick hon problem med en entrévärd som vägrade släppa fram henne. Dagen efter gick det bättre.

Enligt tidningen Daily Mail så fick Zara Phillips och maken Mike Tindall problem med att komma in till hästtävlingarna Cheltenham Festival häromdagen.

Entrévärden visste tydligen inte att hon var prinsessan Annes dotter. Det hela löste sig till slut och Zara och maken Mike Tindall kunde sedan skratta bort det hela tillsammans med sina vänner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dagen efter gick det i alla fall bättre, då var det dags för Ladies Day och Zara hade tagit med sig en hel grupp med glada väninnor – alla i hatt.

På plats under tävlingarna kunde vi också se prinsessan Anne.

En annan sak som de flesta brittiska tidningar uppmärksammade var Zaras relativt rymliga kappor honburit den senaste tiden, kan dessa dölja en bebismage eller är det bara något vi inbillar oss?

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons