Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Phillips och Mike bygger drömvilla – i Portugal!

17 mar, 2010, 11:35 
Agneta Nisbeth
Annons
zaraochMike

Zara Phillips, 28, och fästmannen, rugbyproffset Mike Tindall, 31, utökar sitt fastighetsimperium med ännu ett smultronställe. Den här gången i Portugal. Zara är lyrisk över villan som börjar byggas i sommar, i lyxresorten CampoReal.

Självklart finns det en ridanläggning också i området...
Självklart finns det en ridanläggning också i området...

– Jag älskar området och att det är så nära till Lissabon, stränderna och de underbara omgivningarna. Mike älskar att spela golf så jag kan spela med honom och bättra på mitt handicap, och sen finns det ju en ridanläggning också.

Annons

Och, fortsätter Zara Phillips:

— För två år sedan tävlade jag i Barroca och hade så trevligt, jag och mina vänner stannade i tio dagar. Med mitt köriga schema är det svårt att klämma in semestrar utomlands, men Portugal ligger ju så bra till. Bara några timmars flyg hemifrån från Gloucestershire.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Faksimil från presentationen av lyxresorten CampoReal på nätet.
Faksimil från presentationen av lyxresorten CampoReal på nätet.

Snart bröllop

Zara är ju proffsryttarinna som ni säkert vet, likaså att hon är prinsessan Annes dotter från äktenskapet med hästtränaren, kapten Mark Phillips. Hon och Mike har dejtat sen 2003, och snart lär bröllopsklockorna ringa.

Annons

Förutom Zaras och Mikes 12 miljoner kronors herrgård hemma i Gloucestershire i England – som de flyttade till efter att ha bott i ett litet hus på mamma Annes egendom Gatcombe Park under den nödvändiga

Zara Phillips kanske fick mersmak då hon lyxade på en resort i samband med Melbourne Cup?
Zara Phillips kanske fick mersmak då hon lyxade på en resort i samband med Melbourne Cup?

renoveringen – och det nyinköpta landområdet i Dubai, så väljer de alltså att lägga pengarna på Portugal. Som Mike säger:

– Jag vill kunna se mina investeringar. Därför satsar jag hellre på fasta egendomar än aktier.

Lyxigt femstjärnigt

Lyxresorten CampoReal ligger strax norr om Lissabon, och är en jättefin anläggning som består av 372 egendomar – villor och våningar – samt ett femstjärnigt lyxhotell. Och så pricken över i, en ridanläggning med plats för 60 hästar.

Annons

En stor, härlig swimmingpool ska villan förstås också ha.

– Jag längtar verkligen efter att få en egen swmmingpool, säger Zara, det är skönt att simma och en bra träning efter att jag bröt nyckelbenet.

Villan kommer att gå i portugisisk stil i Christina Martins snitsiga design –  stora luftiga rum som solen flödar genom och genomgående marinblå inslag på väggar och i möbler. Fyra sovrum, fyra badrum och en stor, härlig trädgård fylld med citrusträd och blommor. Och öppen planlösning.

– Vi ser både soluppgång och solnedgång!

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

Annons