Zara Phillips och Mike Tindall förlovade

Det blir kanske två stora kungliga bröllop i England nästa år! Zara Phillips och Mike Tindall har förlovat sig!

Rojalisterna i England har knappt hunnit hämta sig efter prins Williams och Kate Middletons förlovning förrän nästa glädjande budskap står för dörren, bara en månad senare. I dag meddelar Buckingham Palace att Zara Phillips, 29, och Mike Tindall, 32, har växlat ringar och planerar bröllop! Drottning Elizbeth sägs vara mycket ”delighted” över att hennes favorit-barnbarn Zara också ska knyta hymens band.

– Zara har bara gått och väntat på att kusin William skulle förlova sig. Hon och pojkvännen, rugbyspelaren Mike, har länge haft bröllop och barn högst på önskelistan, berättar brittisk press.
Prinsessan Annes dotter kanske kan få några handfasta tips från kusin William, som ju ingår äktenskap i april. Det stora kungliga bröllopsmaskineriet pågår för fullt för att skapa just det drömbröllop som förväntas. Zara och Mike väntar med att berätta vilket datumet blir när de två går altargången fram. Men nog är de glada att de kan gå på prins Williams och Kates storslagna fest som ett förlovat par.

Annars hade ju ryttarprinsessans sambo fått stanna hemma!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures