Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Phillips och Mike Tindall satsar på ett skotskt bröllop

12 jan, 2011, 13:09 
Agneta Nisbeth
Annons

Det ser nu ut som Zara Phillips och Mike Tindall gifter sig i den vackra lilla kyrkan Canongate Kirk. Det avslöjade nämligen kyrkoherden!

Kanske kommer prinsessan Annes dotter Zara Phillips att gifta sig i den vackra lilla kyrkan Canongate Kirk som är församlingskyrka till Holyroodhouse Palace, drottning Elizabeths sommarviste under juni-juli varje år. Rood är för övrigt ett ålderdomligt ord för kors. Kyrkan, som ni ser här intill, ligger vid slutet av Edinburghs berömda paradstråk “Royal Mile”, mitt i händelserna centrum. Och man tror nu att det är på pampiga Holyroodhouse som bröllopsfesten ska hållas.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kyrkoherden avslöjade

Zaras och Mikes förestående vigsel omges ju av en massa hysch-hysch, men nu är kanske hemligheten spräckt. Kyrkoherde Neil Gardner som tjänstgör vid Canongate kyrkan råkade nämligen “läcka” när han bad paret Cherith Harrison och Gregg Walter att flytta sitt bröllop som de bokat lördagen den 30 juli. Han menade att ett “högt uppsatt” par var ytterst angeläget att få utnyttja hans kyrka just då.

Flyttar på datum

Cherihs pappa, bilhandlaren Robert Harrison talar nu gärna ut i brittisk press, som i Daily Mail, att de minsann inte har något emot att få äran att se Zara och Mike sammanvigas till äkta makar,

– Vi flyttar gärna på datumet för miss Phillips skull.

Vadslagning

Varken Zara eller Mike, som tidigare trotts välja St. Georges Chapel vid Windsor slott i England,  har yttrat ett ord om sitt val av kyrka eller bröllopsdatum. Vadhållningskontoren i London jobbar nu för högtryck – blir det Canongate Church eller St. Georges Chapel? Oddsen är just nu skyhöga för det förstnämnda.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons