Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Tindall i tårar: "En fruktansvärd resa"

11 sep, 2018, 15:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470975?imageId=5470975&width=1320&height=689
Annie-Li Eriksson
I en ny intervju med brittiska BBC berättar nyblivna tvåbarnsmamman Zara Phillips Tindall om missfallen som drabbade henne och maken Mike.
Annons

Det var i somras som paret Zara och Mike Tindall välkomnade deras andra dotter till världen. Och som den krigare hon är hoppade Zara upp på hästryggen – bara två månader efter förlossningen! Kommer hennes döttrar Mia, 4, och Lena, 2 månader, gå i samma fotspår som sin hästtokiga mor tro?

Zara ställde upp i Somerford Park Horse Trials bara månader efter förlossningen.
Zara ställde upp i Somerford Park Horse Trials bara månader efter förlossningen.

Lyckan för de nyblivna tvåbarnsföräldrarna är total men resan dit har inte alltid varit lätt. Som Svensk Damtidning tidigare skrivit så har ju prinsessan Annes dotter drabbats av missfall flera gånger.

I somras blev fyraårige Mia Grace storasyster till baby Lena.
Den 18 juni blev fyraårige Mia Grace Tindall storasyster till baby Lena.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I en ny intervju med BBC Breakfast berättar hon om den tuffa tiden som familjen gick igenom.

Annons

– Det jobbigaste i vår situation var att alla visste om det. När en sådan händelse inträffar är det oftast bara ens familj och vänner som vet om det, men i det här fallet visste alla, berättar Zara för journalisten Sally Nugent.

Hon nämner även att de har fått ett enormt stort stöd av både familj och det brittiska folket.

– Det var så många som skrev till oss och berättade att de gått igenom samma sak, så tack alla ni! Men det visar också på hur vanligt det är.

Under samtalet hyllar hon maken Mike för den fantastiska klippa han har varit för henne, men vi får också veta att även han har mått mycket dåligt.

– Jag kan tänka mig att många män känner sig hjälplösa och det måste vara hemskt, för det är ju deras barn också, säger hon och fortsätter:

– Det har varit en fruktansvärd resa men förhoppningsvis gör det vår familj ännu starkare.

Foto: IBL och BBC

Annons