Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zara Tindall om sina två missfall: "Hade svårt att prata om det"

30 jul, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Vi vet redan att prinsessan Annes dotter Zara Tindall gått igenom ett tragiskt missfall. Nu berättar hon själv om den stora sorgen och att hon faktiskt drabbats fler gånger.
Annons

Nu i juni fick Zara Tindall och maken Mike äntligen sitt andra barn, dottern Lena. Men i en ny intervju för Sunday Times får vi veta mer om parets stora sorg, de har inte bara drabbats av ett missfall, utan två. År 2016 skrev hovet ett pressmeddelande där man berättade om den tragiska nyheten att Zara och Mike förlorat sitt väntande barn.

Zara och Mike Tindall

Zara avslöjar nu vad hon kände om detta i intervjun:

– Det nästan värsta för mig just då var att berätta det för hela världen. Alla fick veta det. Efter det hade jag ytterligare ett missfall, då betydligt tidigare i min graviditet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under intervjun berättar Zara också om vilken stor hjälp hon fått av sina nära och kära:

– Min familj fanns där för mig när det var som svårast och jag behövde det som mest. I början var det svårt att bara tala om det, det gjorde för ont. Men tiden har hjälpt till att läka såren.

Zara Phillips Tindall

Men nu har paret äntligen blivit tvåbarnsföräldrar och de är givetvis överlyckliga. Zara berättar också om att hon till en början, innan dottern Mia föddes, inte kände sig speciellt moderlig. Men det ändrades snabbt:

Annons

– Jag blev nästan chockad själv över hur glad jag blev att vara mamma och hur bra allt gick! Mia blev också vår räddande ängel under den svåra tiden, för hur vi än mått har hon fått oss på andra tankar.

Zara och Mike Tindalls dotter Mia

Här en bild på den härliga dottern Mia som själv tar hand om familjens hund under tiden mamma tävlade med sin häst.

Det den duktiga tävlingsryttaren Zara också lärde sig efter de bägge missfallen var att hon inte var ensam om detta.

– Det är många andra par som tvingats gå igenom samma hemska sak.

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons