Zaras lidande – under Harrys och Meghans bröllop

mike zara tindall

Zara Tindall led verkligen under bröllopet mellan Meghan och prins Harry förra året, vi avslöjar varför här.

När prins Harry gifte sig med sin Meghan förra året så fanns givetvis också prinsens kusin Zara Tindall och maken Mike på plats i kyrkan. Men det var tydligen allt annat än en behaglig upplevelse för Zara som nu berättar om vad som egentligen hände i en ny intervju för tidningen Daily Telegraph.

Mådde inte toppenbra

Prinsessan Annes dotter Zara var under bröllopet åtta månader in i sin graviditet med dottern Lena och hon mådde inte precis toppenbra. Även om hon fortfarande var på ett glatt humör så kände hon av den lilla bebisen i magen.

mike zara tindall

–Jag kände mig väldigt obekväm, min rumpa var öm. Och hon sparkade som fasen därinne i magen under en hel jädra timma, säger Zara öppenhjärtigt.

Zara var givetvis också uppstylad för ett kungligt bröllop och hon hade klämt in sin stora bebismage i en elegant petrolfärgad kappklänning med broderier. På fötterna hade hon ett par högklackade pumps.

Kände sig inte bekväm

–Jag kände mig inte bekväm på något sätt, tror tyvärr det syntes i mitt ansikte också, säger Zara med ett skratt.

Under vigseln höll biskopen Michael Curry ett tal till brudparet – han höll på i 13 minuter och det blev lite väl mycket för den höggravida Zara.

Meghan Harry bröllop

–Jag tror det var någon fotograf som fick en bild på mig just när han talade. Det kändes som en evighet och jag tror man kunde se min frustration i ansiktet. Jag minns jag tänkte när han började på en ny historia – ska du fortsätta länge till, verkligen?!

Madeleine i samma situation

Zara födde sin och maken Mikes dotter Lena den 18 juni förra året och allt gick ändå bra till slut. Och som vi tidigare berättat var prinsessan Madeleine i faktiskt samma situation som Zara under ett annat kungligt bröllop – då prins Carl Philip gifte sig med sin Sofia.

Madeleine 6

– Jag satt där i kyrkan och tänkte ”Bara. Inte. Vattnet. Går”, i hela munderingen. Vad GÖR jag om vattnet går, sitter jag kvar? Ska jag ställa mig upp – vad gör man? Jag var jättenervös men Nicolas väntade lite med att komma ut. Det här var på fredagen, sen lördagen, han gav mig söndagen att vila på och sen på måndagen åkte vi in, berättar prinsessan Madeleine i en ny intervju för tidningen Mama.

Det kan inte vara lätt att gå på kungligt bröllop om man är höggravid…

Foto: TT