Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Zaras och Mike Tindalls dotter Lena har börjat gå

lena tindall

Nu är hon stor nog att gå helt själv! Prinsessan Annes dotter, Zara Tindall och hennes make Mike visade stolt upp sin söta dotter Lena.

Både Mike och Zara Tindall har haft ett par tuffa år bakom sig, med två tragiska missfall som Zara själv berättat om. Men sedan vände det äntligen och paret välkomnade sitt andra barn, dottern Lena som föddes förra året.

Kan gå helt på egen hand

Lena har nu blivit så stor att hon själv kunde kliva runt i gröngräset, både med hjälp av andra men också helt på egen hand. Brittiska tidningar undrar nu vem hon är mest lik, mamma Zara eller pappa Mike? Vi tycker den lilla sötnosen har drag av dem bägge.

lena tindall

Vi har hittills inte fått sett några bra bilder på den drygt ettåriga flickan, hennes föräldrar Mike och Zara Tindall har valt att hålla henne lite utanför mediacirkusen som annars omger de kungliga i Storbritannien.

Mia Tindall

Men prinsessan Annes dotter Zara tyckte att det ändå var dags att visa upp den söta dottern under en festival vid Gatcombe Park. Här kunde barnen springa vilt i gröngräset, prova på ansiktsmålning, som Mia gjort på bilden ovan, men också se både hästar och fåglar.

prinsessan Anne Mia Tindall

Prinsessan Anne var med och umgicks med sina barnbarn.

Hon var naturligtvis inte ensam den lilla flickan, med sig hade hon, förutom föräldrar och sin storasyster Mia, även sina busiga lekkamrater Isla, 7 år och Savannah Phillips, 8 år.

Myste med barnbarnen

Även prinsessan Anne fanns med under dagen och myste tillsammans med alla sina barnbarn. Isla och Savannah är som bekant barn till Zaras bror Peter Phillips och hans hustru Autumn, som givetvis också fanns med under festligheterna.

zara tidal autumn Phillips barn

På bilden ser vi Isa och Savannah som hjälper lilla Lena att gå, bakom dem ser vi deras mödrar Zara Tindall och Autumn Phillips som ser till att allt går bra.

mike tindall mia

Pappa Mike Tindall är verkligen en engagerad pappa och han älskar att busa och leka med sina barn, här håller han Mia upp och ner.

Foto: TT