Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Zaras och Mike Tindalls dotter Lena har börjat gå

10 aug, 2019, 10:00 
Agneta Nisbeth
lena tindall
Nu är hon stor nog att gå helt själv! Prinsessan Annes dotter, Zara Tindall och hennes make Mike visade stolt upp sin söta dotter Lena.
Annons

Både Mike och Zara Tindall har haft ett par tuffa år bakom sig, med två tragiska missfall som Zara själv berättat om. Men sedan vände det äntligen och paret välkomnade sitt andra barn, dottern Lena som föddes förra året.

Kan gå helt på egen hand

Lena har nu blivit så stor att hon själv kunde kliva runt i gröngräset, både med hjälp av andra men också helt på egen hand. Brittiska tidningar undrar nu vem hon är mest lik, mamma Zara eller pappa Mike? Vi tycker den lilla sötnosen har drag av dem bägge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
lena tindall

Vi har hittills inte fått sett några bra bilder på den drygt ettåriga flickan, hennes föräldrar Mike och Zara Tindall har valt att hålla henne lite utanför mediacirkusen som annars omger de kungliga i Storbritannien.

Annons
Mia Tindall

Men prinsessan Annes dotter Zara tyckte att det ändå var dags att visa upp den söta dottern under en festival vid Gatcombe Park. Här kunde barnen springa vilt i gröngräset, prova på ansiktsmålning, som Mia gjort på bilden ovan, men också se både hästar och fåglar.

prinsessan Anne Mia Tindall
Prinsessan Anne var med och umgicks med sina barnbarn.

Hon var naturligtvis inte ensam den lilla flickan, med sig hade hon, förutom föräldrar och sin storasyster Mia, även sina busiga lekkamrater Isla, 7 år och Savannah Phillips, 8 år.

Annons

Myste med barnbarnen

Även prinsessan Anne fanns med under dagen och myste tillsammans med alla sina barnbarn. Isla och Savannah är som bekant barn till Zaras bror Peter Phillips och hans hustru Autumn, som givetvis också fanns med under festligheterna.

zara tidal autumn Phillips barn
På bilden ser vi Isa och Savannah som hjälper lilla Lena att gå, bakom dem ser vi deras mödrar Zara Tindall och Autumn Phillips som ser till att allt går bra.
mike tindall mia

Pappa Mike Tindall är verkligen en engagerad pappa och han älskar att busa och leka med sina barn, här håller han Mia upp och ner.

Foto: TT

Annons