Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans öppna markering mot Estelle och Oscar

06 jun, 2023, 09:00 

Zlatans beslut efter prinsessan Estelles och prins Oscars bild.

Annons

Han spelade fotboll som Michelangelo målade tavlor. Med sina fotbollskonster lyckades Zlatan Ibrahimovic förtrolla en hel värld och under karriären bjöd han på flera spektakulära mål.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Söndagen den 4 juni tog han farväl av sporten han kommit att älska så djupt. På sitt älskade San Siro tog han farväl av klubben AC Milan och runt arenan lös LED-skärmar med orden: ”GODBYE ZLATAN”.

Helena Seger så klart fanns vid hans sida. De båda hade svårt att hålla tillbaka tårarna och man kunde till och med se ett finger leta sig fram för att ta bort den sorgsna vätskan som rann från ögat.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger var märkbart tagna under avskedsceremonin.

Estelles och Oscars fina beslut

När han klev ut där på gräsplanen, applåderade och tackade för hyllningarna, var det inte bara åskådarna på plats som tog ett känslosamt farväl av Zlatan Ibrahimovic.

Annons

En hel fotbollsvärld följde stjärnans sorti. Hemma i Sverige var det en hel nation som tog farväl av en fotbollspelare som under hela sin karriär hade skapat en hel drös med minnen och glädjevrål.

Hemma på Haga satt prinsessan Estelle och prins Oscar. De tog del av Zlatans avslut och dagen efter hade de bestämt sig för att skicka en egen och speciell hyllning till honom.

Zlatans markering

Iklädda Milans matchtröja, med Zlatans efternamn på ryggen, log de mot kameran, medan kronprinsessan Victoria och prins Daniel skickade en hälsning där de tackade för allt han gjort för svensk fotboll och Sverige.

Inlägget har fått över 45 000 gillamarkeringar och hundratals kommentarer.

Men huvudpersonen själv lyser dock med sin frånvaro och varken ett ”tack” eller en ”like” syns från Zlatan.

Foto: TT/Instagram

Annons