Madeleines beslut med Chris – efter jobbiga uppbrottet från Jonas

prinsessan madeleine chris o'neill

TT
När Chris och Madeleine först träffades var det omedelbara känslor från hans sida, men för Madeleine var det svårare – på grund av Jonas.

I en intervju med Svenska Dagbladet har de tidigare berättat om hur det gick till när de möttes, och när de visste att det handlade om romantiska känslor för varandra.

– Frågar du mig, omedelbart. Framförallt var det när vi började umgås utan andra som vi kunde komma varandra närmre, säger Chris med ett skratt i intervjun.

Prinsessan Madeleine tvekade – på grund av Jonas

När det kommer till Madeleine var det inte samma omedelbara känslor, mycket på grund av hennes ex Jonas, som hon bröt förlovningen med efter otrohetsrykten och flyttade till USA.

– För mig tog det lite längre tid. Men jag kom från ett långt förhållande som hade varat i 8 år, så det var också skönt att vara lite singel, säger Madeleine.

prinsessan madeleine chris o'neill

Madeleine och Jonas Bergström bröt förlovningen 2010. Till sist hittade prinsessan sin prins i Chris O’Neill.

TT

De båda berättade även om sitt allra första möte, som skedde i staden New York där Madeleine redan innan flytten efter uppbrottet hade spenderat mycket tid.

– Allra första gången vi sågs var för ganska många år sedan i New York. På den tiden levde vi helt separata liv. Madeleine hade kompisar som hade flyttat till New York som hon åkte och hälsade på ibland. Och ibland kom du med andra kompisar bara för att vara i New York. Under den här perioden stötte vi då och då ihop på olika tillställningar och middagar via gemensamma vänner och bekanta, berättar Chris.