Kate i vårens stora trend – oväntade detaljen

prinsessan Kate kläder

TT

Dressad kavaj stylad med en överraskande detalj! Kate är en fena på att pricka in trenderna. Här kan du klicka hem hennes tidlösa outfit.

Prinsessan av Wales vet sannerligen hur man kombinerar tidlösa inslag med de senaste trenderna. När Kate besökte Landau Forte College Derby i februari bar hon en klassisk look – som hon stylat med en oväntad detalj.

Kate i en tidlös och elegant outfit
Pool

Med sin kungliga elegans anlände prinsessan av Wales i en chic bouclé jacka från Zara som matchades med en vit kashmirtröja från Kiltane, kostymbyxor LK Bennett och guldörhängen från Accessorize. Ett stilsäkert val som går hand i hand med Kates snygga stil.

prinsessan av wales i en vit kavaj
Pool

Men något som överraskade var att Kate bytt ut sina klassiska pumps till ett par trendiga sneakers. Modellen, som kommer från populära och trendiga märket Veja, bröt snyggt av mot den klassiska stilen. Stylingen prickar in alla rätt och vi älskar hur hon tar till sig trenderna och ger dem en tidlös känsla.

kate middleton i trendiga veja sneakers
Arthur Edwards/WPA Pool/Shutterstock

Kopiera Kates klassiska outfit

Vi inspireras av Kates trendiga styling och kopierar gärna denna outfit rakt av i vår. Här är fem tidlösa köp som sätter prinsessans stil.

Kavaj, Neo Noir

Enkelknäppt kavaj med subtila axelvaddar i en elegant bouclé-kvalitet. Funkar oavsett säsong och är perfekt som jacka i vår! Här hittar du kavajen (länk till Åhléns).

Finstickad tröja, Stockh lm

Med denna vita tröja blir du vårfräsch på ett kick! Den har en lång ärm och är gjord i mjuk viskosblanding. Klicka hem tröjan här (länk till MQ).

vit långärmad tröja av viskos för dam från stockh lm

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Blå kostymbyxor, Cellbes

Ett par marinblå kostymbyxor är ett måste i basgarderoben – i alla fall om du frågar prinsessan av Wales. Denna modell är gjord av ett stretchigt material och kan kläs upp och ner beroende på tillfälle. Den höga midjan och det raka benet ger en smickrande siluett. Läs mer och köp byxorna här (länk till Cellbes).

raka blå kostymbyxor med hög misja för dam från cellbes

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Örhängen, Edblad

Kate kompletterar sin klassiska outfit med ett par subtila örhängen i guld. Dessa från Edblad har en liknande minimalistisk design och passar till både varg och fest. Spana in örhängena här (länk till MQ).

guldfärgade örhängen med dropformad design från edblad

Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Sneakers, Veja

Kates sneakers har en klassisk design som blivit väldigt populär på senaste. Modellen är gjord av skinn och funkar lika bra till kostymen som till klänningen. Klicka hem dem dem här (länk till & Other Stories).

veja sneakers av skinn för dam

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Victorias lyxplagg i Australien – så mycket kostar det

Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppet
0:22

Efter reklamen: Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppet

(0:22)

Slå på ljud
Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppet
0:22

Efter reklamen: Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppet

(0:22)

Slå på ljud