Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate i vårens stora trend – oväntade detaljen

21 feb, 2023, 07:58 
Märta Börjeson Munk Kaij
prinsessan Kate kläder

Dressad kavaj stylad med en överraskande detalj! Kate är en fena på att pricka in trenderna. Här kan du klicka hem hennes tidlösa outfit.

Annons
Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppetBrand logo
Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppet
Kate i en tidlös och elegant outfit

Prinsessan av Wales vet sannerligen hur man kombinerar tidlösa inslag med de senaste trenderna. När Kate besökte Landau Forte College Derby i februari bar hon en klassisk look – som hon stylat med en oväntad detalj.

Annons
prinsessan av wales i en vit kavaj

Med sin kungliga elegans anlände prinsessan av Wales i en chic bouclé jacka från Zara som matchades med en vit kashmirtröja från Kiltane, kostymbyxor LK Bennett och guldörhängen från Accessorize. Ett stilsäkert val som går hand i hand med Kates snygga stil.

kate middleton i trendiga veja sneakers

Men något som överraskade var att Kate bytt ut sina klassiska pumps till ett par trendiga sneakers. Modellen, som kommer från populära och trendiga märket Veja, bröt snyggt av mot den klassiska stilen. Stylingen prickar in alla rätt och vi älskar hur hon tar till sig trenderna och ger dem en tidlös känsla.

Annons

Kopiera Kates klassiska outfit

Vi inspireras av Kates trendiga styling och kopierar gärna denna outfit rakt av i vår. Här är fem tidlösa köp som sätter prinsessans stil.

Kavaj, Neo Noir

vit enkelknäppt bouclékavaj för dam från neo noir
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Enkelknäppt kavaj med subtila axelvaddar i en elegant bouclé-kvalitet. Funkar oavsett säsong och är perfekt som jacka i vår! Här hittar du kavajen (reklamlänk).

Finstickad tröja, Stockh lm

vit långärmad tröja av viskos för dam från stockh lm
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Med denna vita tröja blir du vårfräsch på ett kick! Den har en lång ärm och är gjord i mjuk viskosblanding. Klicka hem tröjan här (reklamlänk).

Annons

Blå kostymbyxor, Cellbes

raka blå kostymbyxor med hög misja för dam från cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Ett par marinblå kostymbyxor är ett måste i basgarderoben – i alla fall om du frågar prinsessan av Wales. Denna modell är gjord av ett stretchigt material och kan kläs upp och ner beroende på tillfälle. Den höga midjan och det raka benet ger en smickrande siluett. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Örhängen, Edblad

guldfärgade örhängen med dropformad design från edblad
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Kate kompletterar sin klassiska outfit med ett par subtila örhängen i guld. Dessa från Edblad har en liknande minimalistisk design och passar till både varg och fest. Spana in örhängena här (reklamlänk).

Annons

Sneakers, Veja

veja sneakers av skinn för dam
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppetBrand logo
Kungen har hjärtopererats! Hans första ord efter ingreppet
Annons

Kates sneakers har en klassisk design som blivit väldigt populär på senaste. Modellen är gjord av skinn och funkar lika bra till kostymen som till klänningen. Klicka hem dem dem här (reklamlänk).

Annons