Sno glammiga prinsess-stilen – så klär du dig som Sofia!

Prinsessan Sofia

Foto: TT
Nu kan du klä dig som en kunglighet – till vardags!
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar
1:50

Efter reklamen: Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar

(1:50)

Slå på ljud

Lyxiga designblåsor och vackra tiaror på galamiddagar i all ära, men våra kungligheter är också proffs på att klä sig stilrent och snyggt till vardags. Prinsessan Sofia vet verkligen hur man får till det där lilla extra, och hittar många snygga guldkorn som vi gärna inspireras av.

Såhär snor du stilen själv – och du behöver inte vara prinsessa för att ha råd!

Sofias midsommar-look

Sommaren är här, och bara för att temperaturerna stiger behöver inte garderoben ta stryk – tvärtom. Prinsessan Sofia syns ofta i drömmiga luftiga klänningar, och det är helt rätt väg att gå.

Vi fick tyvärr inte se hur hon var klädd under årets midsommarfirande, men förra året bar hon en avslappnad beige klänning på det privata firandet.

Sofias midsommar-klänning var avskalat beige och med romantisk knytning längst fram.

Här hittar du två klänningar inspirerade av prinsessans sommarklänning:

Foto: & Other Stories

Denna beigea drömklänning från & Other Stories har liknande fina snörnings-detaljer, och är lika delar dressad och avslappad för en finare sommarlook! Kolla in den här (länk till & Other Stories).

Foto: Kappahl

Kan det bli somrigare än en citronmönstrad klänning? Den här varianten har korta ärmar för de lite varmare dagar, men är en längre modell som fungerar utmärkt på lunchen såväl på en picknick ute i solen. Den hittar du här.

Lyxiga sommarfesten

När det var dags för våra kungligheter att tacka av det finska presidentparet tidigare i år dök prinsessan Sofia upp i en vacker lavendel-blå chiffongklänning, med bara axlar. En mer uppklädd utstyrslar, perfekt för bröllopsgästen eller sommardopet!

Christine Olsson/TT

Här har vi hittat två klänningar inspirerade av prinsessans president-klänning:

Foto: Ellos

Denna böljande vackra blå klänning hade prinsessan älskat! Den har vida ballongärmar och är både bekväm och snygg. Perfekt för sommarens alla festligheter för en överkomlig peng! Klänningen går att hitta här (länk till Ellos).

Foto: By Malina

Det är nog inte många som hade tackat nej till den här klänningen! Precis som Sofias klänning har den bara axlar, och har ett vackert prinsesslikt fall tack vare de olika lagren i kjolen. En sann lavendeldröm som går att hitta här.

Foto: TT/Ellos, Kappahl, By Malina, & Other Stories