Sofias fina armband hyllar sonen Alexander – här har hon köpt det

Prinsessan Sofia armband

Prinsessan Sofia hyllar sin äldsta son Alexander och bär ett smycke som symboliserar just honom. Vi vet var du kan köpa det!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har två söner tillsammans, Alexander och Gabriel. Alexander fyller tre år i april och Gabriel fyller två år i sommar.

Tidigare i år såg vi Sofia på Idrottsgalan i Globen där hon glänste i en puderrosa klänning, något Svensk Damtidning har skrivit om tidigare.

Men det var inte bara klänningen som gjorde succé. På sin handled bar hon nämligen även ett armband i silver med ett ingraverat A. Bokstaven står för den äldsta sonen Alexander och är designat av svenska Sophie By Sophie.

Prinsessan Sofias armband

Bild: Stella Pictures

Sedan dess har vi sett prinsessan använda armbandet flitigt genom året, bland annat under Dysleximässan i Värmland i höstas.

Sofias armband prins Alexander

Bild: TT

Armbandet är i rodiumpläterat silver och det går att köpa i butik, och du kan själv välja vilken bostav du vill gravera in. Perfekt present att ge bort eller att hylla någon du själv håller kär!

Här kan du köpa armbandet:

Armband ingraverat

Armband i silver från Sophie by Sophie, här kan du köpa det (länk till butik).

Här kan du köpa liknande armband:

Armband med gravyr

Guldigt armband i guldfärgat silver med valfri gravyr på hjärtat från Thomas Sabo. Här kan du köpa det (länk till butik).

Armband med hjärta gravyr

Armband i roséguld och silver med ett hjärta för valfri gravyr från Thomas Sabo. Här kan du köpa det (länk till butik).

Armband med gravyr

Armband i guldfärgat silver från Thomas Sabo. Här kan du köpa det (länk till butik).

Läs mer:

Se nya fina bilderna på Alexander och Gabriel