Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria väljer vårens trendfärg – köp hennes budgetklänning här!

21 feb, 2019, 12:30 
Margareta
Grönt är inte bara en färg du hittar i butikerna till våren, utan även på kronprinsessan Victoria!
Annons

Under veckan var kronprinsessan Victoria på plats på Stockholms slott för att arbeta tillsammans med mamma och pappa, tillika kungaparet av Sverige.

På schemat stod diplomatmottagning, ett uppdrag återkommer med jämna mellanrum för den kungliga familjen under året. Denna gång var det ambassadörer från Qatar, Albanien, Japan, Nya Zeeland, Nordkorea, Sri Lanka och Brasilien som togs emot.

Hovet har delat med sig av bilder från tillfället, där vi ser kronprinsessan i en ny och supersnygg klänning! Den kommer från det svenska märket & Other Stories, och kostar under tusenlappen! 890 kronor för att vara exakt.  (reklamlänk)

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Klänningen är SÅ snygg på kronprinsessan! Det är roligt att hon flirtar lite med 1980-talet – och med mamma drottningens stil. Drottningen har ju flera plagg i denna kulör i sin kungliga garderob. Klänningen passar perfekt nu till våren, både till vardag och fest. Styla den med ett par låga skor till vardags, kanske ett par sandaler, och med ett par höga pumps till fest! Att som Victoria bära dem till ett par blanka skor är ursnyggt! säger Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna lejon.

Kronprinsessan Victoria klänning & Other Stories

Kronprinsessan Victoria verkar gilla butiken & Other stories, hon har flera klänningar därifrån! Och flera av dem finns att köpa just nu!

Som denna midnattsblå som hon bar under resan i Jordanien. Köp den här!  (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria har dessutom burit en blommig variant från märket, perfekt i vår! (reklamlänk) Klänningen finns även i en kortare variant som prinsessan Sofia äger och bar under Victorias födelsedag 2018. Köp den långa varianten här! (reklamlänk)

Foto Kungahuset.se

Annons