Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias hösttröja har blivit en snackis – kopiera plagget alla vill bära

05 sep, 2022, 12:30 
AvIbraheem Alsalman
Vilken fin tröja!

Det är riktigt enkelt att kopiera!

Annons
Victorias starka känslor efter vrakfyndet – se filmenBrand logo
Victorias starka känslor efter vrakfyndet – se filmen

Att vår kronprinsessa är en stylist råder inga som helst tvivel om. Vi har genom åren vant oss att se Victoria i olika snygga outfits och det finns några som hon återkommer till ofta. Det är nämligen inte helt ovanligt att se henne i en matchande kostym – gärna en färgsprakande sådan!

Kronprinsessan Victoria har haft en fartfylld sommar och är nu åter i tjänst och redo för många kungliga uppdrag kommande hösten och vintern.

För drygt två år sedan, och när pandemin var som värst, har vi kunnat se Victoria briljera klädmässigt. Bland annat när hon besökte Ecmo-centrum på Karolinska sjukhuset i september 2020. Och faktum är att hon har burit den på just Karolinska sjukhuset även tidigare – 2019 besökte hon sjukhuset med Cancerfonden och bar en nästan identisk look. Se bilden nedan!

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Nu har hösten anlänt till Sverige och Stockholm och vädret kommer skifta rejält – från värme till kyla och ibland minusgrader på kvällen till och med.

Annons

Victorias stil uppmärksammas – så kopierar du den

När Victoria besökte Stockholm Skärgård förra veckan hade hon på sig en väldigt mysig hösttröja som charmade de flesta. Det är en stickad tröja som verkar vara väldigt bekvämt att ha på sig när man är ute på diverse jobbuppdrag.

Inlägget har fått många kommentarer och gillningar och många är glada över att se Victoria ute på uppdrag igen efter semestern.

"Vi har den skönaste och coolaste prinsessan i hela världen", skriver en användare.

"Älskar vår Kronprinsessa...Hon är så skön och bjuder så mycket på sig", lyder en annan kommentar.

Tröjan som kronprinsessan haft på sig under besöket hittar vi på modebloggen Ufonomore. Med tröjan hade hon en marinblå skjorta och marinblå byxor samt Adidas sneakers. Runt handen hade hon som vanligt en Epoch-klocka. Örhängen kommer från Efva Attling.

Det ser sannerligen väldigt snyggt ut och vi kommer säkert få se Victoria stråla igen inom snar framtid.

Annons