Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

11 bästa bilderna på Sofia under Nobel 2018

10 dec, 2018, 22:07 
Margareta
Prinsessan Sofia strålar under 2018 års Nobelbankett! Se vårt bild-bonanza!
Annons

År 2014 såg vi prinsessan Sofia för första gången under Nobelfesten. Hon hade då varit prinsessa av Sverige och hertiginna av Värmland under ett halvår. Och hon hyllades från första början. Däremot var klänningen något ifrågasatt. Den var signerad Ida Sjöstedt och hade extra allt! Tyll, paljetter och stark färg!

I år skred prinsessan Sofia ner för Elsas trappa för femte gången. Och i år hade hon en pampigt röd klänning. En klassisk färg som hon klär fantastiskt bra i! Zetterberg Couture har skapat klänningen som är modern, med inslag som liknar en cape med öppna ärmar och lätta puffar över axlarna. Simpel på ett elegant vis med raka snitt. Den är skapad i två lager. Det första består av siden och crepe georgette och det andra lagret består av viscose jersey.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Sofia går ner för Elsas trappa i Blå hallen.
Prinsessan Sofia går ner för Elsas trappa i Blå hallen.

Till det bär hon ett privat halsband och privata örhängen – och sitt bröllopsdiadem!

Tuff bordsplacering

Till bordet hade prinsessan Sofia en av pristagarna i kemi samt en av pristagarna i fysik. Vilken pärs att lyckas hålla det samtalet igång! Men prinsessan Sofia verkade klara det galant! Hon och hennes bordsherrar skrattade mycket, och då och då lade drottning Silvia in något ord i diskussionen.

Prinsessan Sofia är helt enkelt redan rutinerad efter fyra Nobelår. Och hon för sig perfekt i dessa sammanhang.

Vi har samlat de bästa bilderna på prinsessan under Nobelfesten 2018.

Se bilderna här!

Läs mer

Foto TT, Stella pictures, IBL

Annons