8 bästa ögonblicken med Victoria under Nobel 2019

8 bästa ögonblicken med Victoria under Nobel 2019
Många tappade hakan när kronprinsessan Victoria dök upp under Nobelfesten 2019. Maffigare har hon sällan varit tidigare!
Annons

Drottningen av Nobel är oftast självaste kronprinsessan Victoria. Det där leendet som sprider sig ända in till ögonen ger en energi som går rätt genom kameralinsen. Numera är hon dessutom en van Nobelfestare, och vet exakt hur denna stora festdag går till.

Annons

Kronprinsessan Victoria valde i år att klä sig i en vacker klänning i svartvitt med stor puffärm på ena sidan med lätt släp. Klänningen är verkligen one of a kind, otroligt speciell! Den är skapad av Selam Fessahaye, samma designer som hon valde under Polarpriset 2019. Klänningen är skapad i ett svart och vitt jacquardvävt tyg, och en liten hemlighet går att se! I klänningens relief framkommer rosor i en invävd silvertråd. Färgen svart var otroligt otippad, det är sällan vi ser det i Nobelsammanhang. Däremot minns vi självklart den vitsvarta som drottning Silvia bar från Nina Ricci.

Annons
Kronprinsessan Victorias svartvita klänning under Nobel 2019.
Kronprinsessan Victorias svartvita klänning under Nobel 2019.
kronprinsessan victoria nobelfrisyr 2019
Kronprinsessan Victorias Nobelfrisyr är skapad av Peter Andersson.

I den vackra frisyr, skapad av Peter Andersson, satt stråldiademet. Ett diadem hon burit många gånger i Nobelsammanhang, och ett smycke hon alltid har första tjing på som kronprinsessa.

Annons

Vi har samlat kvällens mest magiska bilder på Victoria unde Nobel.

Se bilderna här!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “8 bästa ögonblicken med Victoria under Nobel 2019”

 1. Em skriver: 10 december, 2019

  Någon som vet vem som satt bakom Viktoria under middagen. Det var en kvinna i grön klänning men de sa aldrig vem det var


 2. A.M.Engvall skriver: 11 december, 2019

  Ja, Kronprinsessan Victorias klassiska svart/vita färg på klänning och med en modell som bara passar en riktig Kronprinsessa
  och jätte fina matchande skor. En fröjd för ögat.
  Vnligen
  A.M.E.


 3. Bea skriver: 11 december, 2019

  Diademet är mycket vackert och passar Victoria bra. Fin makeup. Klänningen däremot tycker jag har för mycket av allting. För tungt material och för mycket detaljer och man ser liksom inte var någonting börjar eller slutar. Ingen klädsam modell enligt min smak.


  1. Birthe Vejrum skriver: 11 december, 2019

   🙂 !


 4. Leo skriver: 11 december, 2019

  Kpr Victorias klänning har för mycket av allt!


 5. Lena skriver: 11 december, 2019

  Kronprinsessan är fantastisk men i år upplevde jag att hon ’försvann’ i den något för dramatiska klänningen. Makeup och frisyr balanserade inte klänningen i år vilket är synd med de resurser hon har till sitt förfogande. Det blir väldigt spännande att se vad det blir 2020!


 6. Ulla-Kristina skriver: 11 december, 2019

  Nej, den klänningen var inte bra! Stor och bylsig. Som om den var gjord av svartvita matelasserade sängöverkast. Men kronprinsessan själv är mycket vacker och frisyren en riktig höjdare.


 7. PernillaA skriver: 11 december, 2019

  Ja klänningen har för mycket av allt,förstår inte varför de gudar ut henne; hon har en vacker figur och klär utmärkt i reducerade klänninger men även i tex Ellie Saab


 8. Ingrid skriver: 11 december, 2019

  Stil kan inte köpas för pengar.


 9. Fia skriver: 12 december, 2019

  Åh så vacker kronprinsessan är, så fina bruna ögon!
  Hon var jätte fin och elegant på alla sätt och vis!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar