Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

8 bästa ögonblicken med Victoria under Nobel 2019

10 dec, 2019, 23:03 
Margareta
Många tappade hakan när kronprinsessan Victoria dök upp under Nobelfesten 2019. Maffigare har hon sällan varit tidigare!
Annons
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019Brand logo
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019

Drottningen av Nobel är oftast självaste kronprinsessan Victoria. Det där leendet som sprider sig ända in till ögonen ger en energi som går rätt genom kameralinsen. Numera är hon dessutom en van Nobelfestare, och vet exakt hur denna stora festdag går till.

Kronprinsessan Victoria valde i år att klä sig i en vacker klänning i svartvitt med stor puffärm på ena sidan med lätt släp. Klänningen är verkligen one of a kind, otroligt speciell! Den är skapad av Selam Fessahaye, samma designer som hon valde under Polarpriset 2019. Klänningen är skapad i ett svart och vitt jacquardvävt tyg, och en liten hemlighet går att se! I klänningens relief framkommer rosor i en invävd silvertråd. Färgen svart var otroligt otippad, det är sällan vi ser det i Nobelsammanhang. Däremot minns vi självklart den vitsvarta som drottning Silvia bar från Nina Ricci.

Kronprinsessan Victorias svartvita klänning under Nobel 2019.
Kronprinsessan Victorias svartvita klänning under Nobel 2019.
kronprinsessan victoria nobelfrisyr 2019
Kronprinsessan Victorias Nobelfrisyr är skapad av Peter Andersson.
Annons

I den vackra frisyr, skapad av Peter Andersson, satt stråldiademet. Ett diadem hon burit många gånger i Nobelsammanhang, och ett smycke hon alltid har första tjing på som kronprinsessa.

Vi har samlat kvällens mest magiska bilder på Victoria unde Nobel.

Se bilderna här!

Annons