Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alla hyllar prinsessan Madeleines nobelklänning

11 dec, 2008, 09:46 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Vem bar vackraste galablåsa på Nobelbanketten? Svenska Damtidnings modeexpert Lotta Wretman håller med de kungliga reportrarna, Madeleine var balens drottning!
Annons

 

Alla hyllarprinsessan Madeleine! Hennes galaklänning från Lars Wallin fick all världens hovreportrar att gå i taket.

– Hon var bedårande vacker! Klänningen var modern, unik, kvinnlig, fantastiska material och säkert ännu tjusigare i verkligheten. Dessutom är det ju kul med någon som sticker ut och vågar nytt, DET om något är väl mode! Konstaterar Lotta Wretman, Svensk Damtidnings modebloggare som bevakade nobelbanketten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hon var söt och elegant på samma gång, hennes klänning var detaljrik och ovanlig, säger Svensk Damtidnings hovreporter Jenny Alexandersson.

Prinsessan Madeleine – ett sött hopkok!

Prinsessan Madeleine

Även i våra grannländer fick yngsta prinsessans look mycket beröm.

– Jag tycker att prinsessan Madeleine var kvällens vinnare i sin kaffelatte-färgad kjol med liten romantisk bolero i gammalrosa – och skinande diamanter i öronen och sin flotta frisyr, konstaterar Norges ledande hovreporter Kjell Arne Totland.

Camilla Thulin ger Madeleine tre plus i Aftonbladet och kallar klänningen ”Ett sött hopkok”.

Victoria vann omröstningen

Men i Svensk Damtidnings omröstning om vem som bar den vackraste galablåsan av drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine vann kronprinssesan!

 

Av Jenny Alexandersson
Foto: Charles Hammarsten

Annons