Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjat! Daniel och Estelles hemliga söndagsnöje – mitt i Nobelfirandet

11 dec, 2022, 17:30 

Prins Daniel och prinsessan Estelle hade en underbar söndag!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Daniel avslöjar: Det brukar han göra med Estelle och Oscar!Brand logo
Prins Daniel avslöjar: Det brukar han göra med Estelle och Oscar!

Många av gästerna från lördagskvällens Nobelfest var nog rejält trötta idag efter en fyra timmar lång middag följt av dans hela natten lång.

Men prins Daniel, som var en av kvällens huvudpersoner, ligger inte på latsidan idag!

Trots att gårdagen måste ha varit enormt intensiv så satte prinsen på sig träningskläderna och lämnade Haga på söndagsförmiddagen tillsammans med prinsessan Estelle.

Prins Daniel och Annie Aspect, partner till fysikpristagaren Alain Aspect, under Nobelbanketten i Stadshuset i Stockholm på lördagen.
Prins Daniel hade en intensiv, men förhoppningsvis rolig, lördag. Här med Annie Aspect, partner till fysikpristagaren Alain Aspect.

Avslöjat! Daniel och Estelles hemliga söndagsnöje – mitt i Nobelfirandet

Enligt uppgifter till Svensk Dam bestämde sig Daniel och Estelle nämligen för att spela padel på söndagen. Och många i hallen frågade sig: "Är det verkligen dem?"

Annons

Estelle, som stannade hemma under festligheterna igår då hon är under 18 år, såg pigg och glad ut och spelade padel tillsammans med pappa Daniel och en tränare.

Även prinsen såg väldigt pigg ut, trots gårdagens stora tillställning. Han verkar, med andra ord, ha gått hem i rimlig tid.

Prins Daniel prinsessan Estelle
Daniel och Estelle hade en härlig söndag ihop!

Kronprinsessan och prinsen har alltid varit väldigt aktiva och älskar att röra på sig och vara ute i naturen.

Det är väldigt tydligt att även Estelle och prins Oscar älskar att sporta. Detta har vi sett exempel på många gånger genom åren – som när familjen åkt skidor på vintrarna eller i samband med Generation Pep på somrarna.

Annons
Kungafamiljen
Hela kungafamiljen älskar att leva ett aktivt liv!

Det är också fint att se hur Daniel prioriterar kvalitetstid med sin dotter, trots att Nobelfestligheterna fortsätter även under söndagen.

Ikväll är det nämligen dags för kungens middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott, där kronprinsessparet givetvis närvarar.

Prins Daniel medverkar vid Move For Fun, en härlig dag på temat rörelseglädje med massor av aktiviteter för barn och ungdomar på Ekerum Resort på Öland. Prins Daniel provade på padeltennis, basket och hinderbana.
Prinsen älskar att spela padel! Här i samband med Move For Fun på Ekerum Resort på Öland, sommaren 2019.
Annons