Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bästa ögonblicken med kronprinsessan Victoria under Nobel

10 dec, 2018, 22:46 
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria nobel
I mamma Silvias klänning och med prinsessan Sibyllas diadem i håret är Victoria Nobelkvällens stora vinnare.
Annons

Victoria är verkligen drottningen av Nobel! När kvällen nu går mot sitt slut kan vi återigen konstatera att kronprinsessans klänning blev den stora snackisen. Victoria valde nämligen att bära en av drottningens Nobelklänning – den tvådelade aftonblåsan från Nina Ricci. Silvia bar den år 1995 och 23 år senare ser den lika magnifik ut på hennes dotter.

Retro-klänning och antika smycken

Dessutom valde hon att bära ett par briljantörhängen och en briljantbrosch. Och på håruppsättning sitter prinsessan Sibyllas diadem.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En annan faktor som bidrar till att kronprinsessan får så mycket uppmärksamhet är hennes otroliga energi. Det är nämligen inte helt lätt att hålla skenet uppe när klänningen ska sitta rätt samtidigt som man ska konversera olika nobelpristagare. Men Victoria lyckas – varje år!

kronprinsessan victoria nobel
Victoria vid honnörsbordet.

Se alla Victoria-bilder här!

 

Läs mer:

Foto: TT

 

 

Annons