Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Festens roligaste gäst

10 dec, 2015, 18:23 
Agneta Nisbeth
Annons
NobelKinbergBatra

Moderatledaren Anna Kinberg Batra har sällskap av maken David Batra till kvällens Nobelfest. David är komiker och underhållare och har utsetts till landets roligaste man.

I konserthuset fick vi också se några riktigt sällsynta vimlare, nämligen kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke som är gift med skådespelaren Johannes Bah Kuhnke. Han var i januari Guldbagge-nominierad för sin roll i hyllade filmen “Turist” och det var många som förväntades sig att den nyutnämnda kulturministern skulle vara vid hans sida under galan. Det var hon dock inte, men i kväll intar de honnörsbordet i Blå hallen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
NobelBahKuhnke

Vi noterade också att hovets informationschef Margaretha Thorgren finns med under Nobelfesten precis som Johan Dalman, nyutnämnd överhovpredikant.

Konserthus

Av: Liv Sander.

Bilder: TT Bild, Stella Pictures och SVT.

Annons