Första bilden på drottning Silvia från Kungamiddagen

Första bilden på drottning Silvia från Kungamiddagen
Silvia är kvällens drottning. Precis som så många gånger tidigare. Se första bilderna på henne från kungens Nobelmiddag.
Annons

Kungliga slottet osar av gala. I detta nu minglar drottning Silvia och kung Carl Gustaf med årets Nobelpristagare och sprider orden om Sverige över världen. De är en strålande duo som inger både respekt och värme på en och samma gång. Och tänk vad häftigt för fransmän och amerikaner att se ett äkta och väl använt kungligt slott inifrån – och få umgås på tumanhand med en äkta kung och drottning.

Annons

Efter att gästerna hade kommit anlände kungaparet. Den vackra gången in till Vita havet var upplyst av kandelabrar och in skred Silvia och kung Carl Gustaf. Drottning var för dagen klädd i en vacker blå klänning med nätt rosett på axeln. Klänningen är ett perfekt återbruk! Kungen bar sin frack, den vi så ofta sett honom i förr. Stilig och korrekt.

Drottning Silvia i blått.
Drottning Silvia i blått.
Annons

Drottning Silvia i rosa år 2018

Även förra året, under samma middag, var drottningen riktigt vacker. Hon bar då en klänning i rosa med en schal över som skimrade i färger mellan rosa och orange. Just den klänningen hade vi sett förr, men den var inte mindre vacker för det!

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar