Bildspel! Kronprinsessan Victorias vackra Nobelstilar

Nobelbanketten närmar sig!

Kronprinsessan Victoria börjar bli riktigt rutinerad i Nobelsammanhang och det har blivit en hel del vackra klänningar genom åren. Elie Saab, Pär Engsheden och Lars Wallin är tre designers vars klänningar kronprinsessan har burit i Nobeltider – och vi ser förstås fram emot att se vad hon bär på söndag!

Victorias vackra klänningar i urval:

Inför Nobel! Minns ni Madeleines vackra klänningar?
Bildextra! Drottning Silvias vackra Nobelklänningar
Inför Nobel! Minns ni Sofias nobelklänningar? 

Victoria på Nobelbanketten 2016. 

I specialuppsydd klänning från H&M, år 2016. 

Kronprinsessan bar lila 2015. 

Victoria i mörklått 2014. 

I rött 2014. 

I grönt år 2012. 

Victoria år 2011. 

I guldig klänning från 2010. 

I lila 2009. 

I rosa år 2008. 

Kronprinsessan på banketten år 2005. 

I lila klänning år 1997. 

Foto: IBL

ANNONS

Inspirerat av Nobel-festen

Låga priser – snabba leveranser – fri retur

Undertallrik guldfärgad 2-pack
Är du trött på dina gamla flottiga tabletter och drömmer om något mer flärdfullt till dukningarna i jul och nyår? Då har vi de perfekta undertallrikarna till dig! Och när du inte använder dom som tabletter så fungerar de lika bra som fina uppläggningsfat till frukt eller varför inte som ljusfat?

Dessa vackra guldfärgade undertallrikar är en stilfull prydnad på det dukade bordet och gör middagen till en mycket trevlig tillställning! Duka fint med de festliga kuverttallrikarna under dina vanliga mattallrikar.


Gå till shoppen

Guldpläterat armband Bisou, finns i barn- och vuxenstorlek
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin!

Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.


Gå till shoppen

Ljuslykta i mässing Miccis House
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för exempelvis mindre blommor eller blockljus samt värmeljus. Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Magisk bordsduk
Vacker som en linneduk - smart som en vaxduk!

Nu kan du sluta oroa dig för trista fläckar som inte går bort på din bordsduk. Men denna magiska duk så rinner fläckarna bokstavligt talat bort! Tack vare det invävda teflonskyddet så kan inte fläckarna tränga in i fibrerna och orsaka bestående fläckar. Denna duk är inte bara praktisk, den är även vacker med sitt invävda blomstermönster.


Gå till shoppen

Doftamulett Champagne Dofta
En mycket vacker och välfungerande doftspridare till rum och badrum från det svenska varumärket Dofta. Denna doftamulett är tänkt som ett litet smycke att låta ligga framme som ger en hint av en underbar champagnedoft. Amuletten går att öppna och inuti läggs den medföljande aromastenen som fyller funktionen att ”bära” doften. Till amuletten medföljer även en koncentrerad och högkvalitativ doftolja som man sedan häller på stenen så att den blir helt blötlagd i oljan. Fyll sedan på efter behov - när stenen inte doftar längre, vänd aromastenen och häll på lite doftolja igen för en förnyad doftupplevelse.

Oljan med doft av Champagne är frisk, fräsch, lätt och bubblig - precis som drycken, med exotiska frukter och gröna accord i toppen, persika och ros i hjärtat, samt basnoterna mysk och gourmand accord. Uppiggande och stimulerande!

Parfymen är tillverkad av Dofta i Halmstad som gör de absolut renaste parfymerna du kan hitta på marknaden – alla med finaste kvalitet på doftkoncentraten. De använder sig inte av kommersiella och kontroversiella tillsatta kemikalier. DOFTA® har specialtillstånd från läkemedelsverket samt skatteverket för att producera parfymer utan några denatureringar, ftalater (hormonförvanskande ämnen).


Gå till shoppen

Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant!

Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!


Gå till shoppen