Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessans lyxiga designklänning - kostar 33 000 kronor

10 dec, 2015, 13:54 
AvJohanna Lejon
Annons
Mette-Marit1

Under fredsprisutdelningen i festsalen i Rådhuset i Oslo i dag gjorde kronprinsessan Mette-Marit stilsuccé! Hon gjorde entré i en vit klockad kappklänning och svart hårband. Snyggt, såklart. Men smakar det så kostar det – och kostar, det gör det. Kronprinsessans kappklänning går loss på inte mindre än 34000 norska kronor, ungefär 33000 svenska. Outfiten är signerad Alexander McQueen, och vi såg den första gången i våras, i Danmark, då drottning Margrethe fyllde 75 år. McQueen ligger flera av kungligheterna nära om hjärtat, hertiginnan Catherine älskar designen ch har ett flertal plagg liknande Mette-Marits. Hårbandet som den norska kronprinsessan bär som huvudbonad är också av dyr design, det kommer från Lanvin. Se mer av kappklänningen i bildspelet nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures.

Annons