Kungliga favoritfärgen! 9 röda nobelklänningar vi minns

vicoria silvia nobel
Vilken klänningsfärg tror ni att prinsessorna kommer att välja till årets Nobelfest? Tittar man i backspegeln är röd den populäraste nobel-färgen.
Annons

Förväntningarna inför Nobelfesten 2018 är skyhöga. Den 10 december får vi äntligen se de uppklädda prinsessorna i sina magnifika klänningar och visst är det spännande att se vilken färg de väljer att bära?

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Kungliga favoritfärgen! 9 röda nobelklänningar vi minns”

 1. HMA skriver: 25 november, 2018

  Silvias klänningar är fantastiska, och Swarowski-klänningen är så vacker och klädsam. Per Engshedens har jag lite svårt för. Bara stor i försök att vara dramatisk..


 2. PernillaA skriver: 26 november, 2018

  Jag tycker att Victoria klädde väldigt bra i den röda klänningen , däremot klär drottningen bäst i figurnära klänningar


 3. Desirée skriver: 27 november, 2018

  Swarowskiklänningen i hallonrött är mycket fin och Silvia passar i färgen. Dessutom var hon fin i håret, så skulle hon alltid ha det, och färgen är bra. De stora frisyrerna är inte så klädsamma till hennes lilla ansikte och inte heller passar hon så bra i ljust varmbrunt hår. Victoria kan leta i mammas garderob i år i stället för att köpa nytt, det har hon gjort så det räcker i år.


  1. Katten (FIN) skriver: 27 november, 2018

   Det kan vara kanske lite svart for Victoria att passa i Silvias langklanningar, eftersom hon ar sa mycket langre.
   Men instammer med, att efter allt miljosnack och manga manniskors daliga ekonomi, vore det passande om Victoria ateranvande nagon av Silvias eller sina egna klanningar ibland.
   Tank bara pa Silvias svart-vita randiga klanning (var det Dior?), den kommer nog alla ihag och skulle passa Victoria precis.

   De kunde val ibland kla sig lite mer ekonomiskt. Vad jag forstar, sa ar de kungliga damerna inte huvudpersonerna i festen, som det ibland verkar. Ar det inte pristagarna som ar huvudpersonerna?

   Men kanske ar det en psykologisk sanning, att har man tillfalle att fa nagot nytt och fint, kan man inte motsta frestelsen…?


 4. konsttanten skriver: 27 november, 2018

  Victoria var suuupersnygg i den röda klänningen med passande tiara+halsband!
  Silvias färger är djup mossgrön, lila och offwhite, rött är ok, men inte mer.


 5. Lydia skriver: 27 november, 2018

  Victorias kanonsnygg!

  Bilden på Silvia från 2007 oj så lik Madeleine hon är där, jag hajade till jag vet att döttrarna är lik sin mamma på olika sätt men ibland blir man extra påmind.


 6. Surkärring skriver: 28 november, 2018

  Vem bryr sig? Den svenska ankdammen. Det borde vara fokus på nobelpristagarna och vad de har åstadkommit. Från början var detta – numera spektakel – en manifestation för vetenskapen. Nu ett jippo som får ganska lite uppmärksamhet utanför Sverige.


 7. Mona skriver: 3 december, 2018

  Prisutdelningen är inget jippo. Men att titta på TV när någon äter är inte en höjdare.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar nästa artikel…