Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine - Inte på Nobelgalan men väl på Lucia-fest i USA

10 dec, 2010, 16:28 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine må ha lämnat återbud till dagens festligheter i Stockholm, men häromdagen var hon på Handelskammarens lucia-lunch i New York.

New York blir allt mer hemma för prinsessan Madeleine. Så mycket att hon i år valde att inte ens åka till Stockholm för att delta vid Nobelfestligheterna. Istället var det en mycket glad prinsessa som lite oväntat dök upp på Handelskammarens lucia-lunch på Cipriani i onsdags.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kom med sin chef

Prinsessan Madeleine kom med sin chef på World Childhood Foundation Charlotte Brandin och arbetskollegan Helene Teike, som ni ser på bilden här ovan. Hon möttes upp av Handelskammarens president Renée Lundholm.

Förvånade

Det var många av de 350 gästerna som såg lite förvånade ut över att prinsessan Madeleine vågat sig ut. Hon dyker ju annars rätt sällan upp på svenska tillställningar i New York.

Annons

Prinsessan fick uppleva ett magnifikt luciatåg som fick mångas ögon att tåras när ljuset släcktes ned och ljusets drottning uppenbarade sig.

Svenskt julbord

Maten, som serverades kom från restaurang Aquavit och bestod av de flesta läckerheter som hör ett svenskt julbord till.

Sjöng snapsvisor

Prinsessan Madeleine som satt vid hedersbordet såg oerhört nöjd ut när hon sjöng snapsvisor tillsammans med alla andra och skålade med sina bägge bordsgrannar H&M Stefan Persson och Handelskammarens ordförande Henry Gooss.

Tur i spel…

Prinsessan behövde inte heller gå hem lottlös, för att hon har tur i spel visade hon prov på då hon lyckades vinna på lotteriet som är ett av dragplåstren på Lucia-lunchen. Vad det var i paket är en väl bevarad hemlighet som kanske till och med prinsessan väntar med att ta reda på fram till julafton.

Av Catarina Lundgren Astrom.

Foto: Catarina Lundgren Astrom.

Läs även:

Annons