Vi avslöjar! Madeleines underbara klänning – från Angel Sanchez

prinsessan madeleine nobelklänning 2019
Madeleine är tillbaka på Nobelfesten. Prinsessan har precis gjort entré i Konserthuset – utan maken Chris. Och vilken klänning! Vi säger bara; WOW!
Annons

Prinsessan Madeleine i Angel Sanchez på Nobel 2019

Nobelfesten är i full gång och Madeleine gör kunglig comeback! Kungafamiljen har precis gjort entré i Konserthuset och Florida-sessan strålar i knallrosa. Den underbara klänningen kommer från Angel Sanchez, en designer som Madeleine även bar under 2012 års Nobelfest.

Annons

Prinsessan Madeleine Nobelklänning 2012

Annons

Chris och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne har inte följt med till Sverige, den här gången. De är kvar hemma i Florida och barnens vardagsaktiviteter pågår som vanligt. Men det skulle inte förvåna oss om mamma Madeleine har tagit en gala-selfie och smsat hem till familjen. Det är inte särskilt ofta de får se sin mamma i tiara från det kungliga smyckeskrinet.

Prinsessan Madeleine i en rosa klänning på nobel 2019

Prinsessan Madeleine strålar i Konserthuset

När hovet meddelade att Madeleine skulle komma hem till Nobelfesten var det många som jublade av lycka. Prinsessan höjer verkligen glamourfaktorn med sina hollywoodlockar och sitt bländande leende. Hon har verkligen hittat hem i sin stil de senaste åren och 2019 års Nobelklänning känns verkligen Madeleine. Full pott!

Annons

Därför kommer inte Chris O’Neill på Nobelfesten 2019

– Chris befinner sig i Florida och tar hand om parets tre barn. Han följer troligtvis Nobelfestligheterna via prinsessan Madelene, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Prinsessmaken har varit med vid tidigare Nobelfester och han är en expert på att samtala med ledande forskare och intressanta makthavare. Men nu när paret har tre barn (och bor på andra sidan Atlanten) väljer Chris alltså att stanna kvar i Miami. Makarnas ambition är att inte åka iväg samtidigt. De tycker att det är viktigt att barnens vardag flyter på så normalt som möjligt.

Men en sak är säker. När Chris vaknar och ser bilderna på Madeleine tycker han nog att hans hustru är vackrare än någonsin!

Annons

Foto: SVT, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Vi avslöjar! Madeleines underbara klänning – från Angel Sanchez”

 1. Minna skriver: 10 december, 2019

  Sofias klänningen är vacker.Victorias mycket trist


 2. Sandra skriver: 10 december, 2019

  Madeleine var snyggast klädd, följt av Sofia. Kronprinsessans klänning var inte alls snygg. Usch!


 3. bettan skriver: 10 december, 2019

  Tycker inte Victorias klänning eller Sofias var något vidare. Madeleine var 10/10.För mycket tyg och stora armar på de andra.Men dyra var de säkert.


 4. papaveran skriver: 10 december, 2019

  Så vackert Madeleine! 🥀


 5. Lydia skriver: 10 december, 2019

  Drottningen absolut vackrast, sen kommer Madeleine med sin enkla fantastiska klänning. Kul att hon bär lite starkare färg i år än vanligt. Snyggt med knapparna bak med och på så sätt klarar hon regeln med ordensbandet också (det transparenta tyget som ju går över axlarna). Gillar Sofias också skulle kunna tänka mig mer blå än turkos. Tror det skulle smickra henne mer men men vacker är den.

  Victorias förstår jag ej, är trött på detta svart-vita som hon och modern envisats med vid ett flertal tillfällen. Gillar inte den kombon. Klänningen i två olika blå nyanser kanske skulle gjort den bättre. Som statementsklänning slår den långt ifrån den röda ballongklänningen hon bar för nåt år sedan. Den var outstanding!


 6. Helene skriver: 10 december, 2019

  Madeleine liknar sin mor Dr. Silvia i stil, oftast milda färger i välsittande modeller, mjukhet,klokhet o värme utstrålar dessa båda.


 7. Bror skriver: 10 december, 2019

  Madeleine kan alltid lita på sina trogna följare.


 8. Daga skriver: 11 december, 2019

  Madeleine påminner mer och mer om sin farmor Sibylla.Victoria har ärvt sin mammas varma och sydländska färger.Carl-Philips oförställda rara framtoning bär han fram så bra själv.Daga


 9. PernillaA skriver: 11 december, 2019

  Bror skriver: 10 december, 2019

  🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar