Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Madeleines underbara klänning – från Angel Sanchez

10 dec, 2019, 16:33 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleine nobelklänning 2019
Madeleine är tillbaka på Nobelfesten. Prinsessan har precis gjort entré i Konserthuset – utan maken Chris. Och vilken klänning! Vi säger bara; WOW!
Annons
Modeexperten om kungafamiljens Nobelklänningar: "Smashing!"Brand logo
Modeexperten om kungafamiljens Nobelklänningar: "Smashing!"

Prinsessan Madeleine i Angel Sanchez på Nobel 2019

Nobelfesten är i full gång och Madeleine gör kunglig comeback! Kungafamiljen har precis gjort entré i Konserthuset och Florida-sessan strålar i knallrosa. Den underbara klänningen kommer från Angel Sanchez, en designer som Madeleine även bar under 2012 års Nobelfest.

Prinsessan Madeleine Nobelklänning 2012

Chris och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne har inte följt med till Sverige, den här gången. De är kvar hemma i Florida och barnens vardagsaktiviteter pågår som vanligt. Men det skulle inte förvåna oss om mamma Madeleine har tagit en gala-selfie och smsat hem till familjen. Det är inte särskilt ofta de får se sin mamma i tiara från det kungliga smyckeskrinet.

Prinsessan Madeleine i en rosa klänning på nobel 2019

Prinsessan Madeleine strålar i Konserthuset

När hovet meddelade att Madeleine skulle komma hem till Nobelfesten var det många som jublade av lycka. Prinsessan höjer verkligen glamourfaktorn med sina hollywoodlockar och sitt bländande leende. Hon har verkligen hittat hem i sin stil de senaste åren och 2019 års Nobelklänning känns verkligen Madeleine. Full pott!

Annons
Knepen bakom prinsessornas NobeldiademBrand logo
Knepen bakom prinsessornas Nobeldiadem

Därför kommer inte Chris O’Neill på Nobelfesten 2019

– Chris befinner sig i Florida och tar hand om parets tre barn. Han följer troligtvis Nobelfestligheterna via prinsessan Madelene, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Prinsessmaken har varit med vid tidigare Nobelfester och han är en expert på att samtala med ledande forskare och intressanta makthavare. Men nu när paret har tre barn (och bor på andra sidan Atlanten) väljer Chris alltså att stanna kvar i Miami. Makarnas ambition är att inte åka iväg samtidigt. De tycker att det är viktigt att barnens vardag flyter på så normalt som möjligt.

Men en sak är säker. När Chris vaknar och ser bilderna på Madeleine tycker han nog att hans hustru är vackrare än någonsin!

Foto: SVT, TT

Annons