Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marit och Märtha Louise på konsert i Oslo

12 dec, 2011, 11:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Även i Oslo fortsatte Nobelfestligheterna under söndagen. Här ser ni kronprinsparet och prinsessan Märtha Louise med maken Ari Behn anlända till den stora Nobelpris-konserten.

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit och prinsessan Märtha Louise och hennes make Ari Behn på väg in till Nobelpriskonserten i Olso Spektrum för årets fredspristagare Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee och Tawakkul Karman.

Annons

Kvinnors rättigheter

– Jag tror konserten blir väldigt fin. Det är många bra artister, men det är ändå de tre fredspris-vinnarna och arbetet de har gjort för kvinnors rättigheter i världen som är det viktigaste för oss här i kväll, sa kronprins Haakon till norska medier.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här ser vi kronprinsparet under konserten.

Ari Behn och prinsessan Märtha Louise.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons