Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ministern dök upp på Nobelfesten – totalt oigenkännlig

10 dec, 2023, 15:39 

Här dyker finansminister Elisabeth Svantesson upp i en helt ny look.

Annons

Finansminister Elisabeth Svantesson har en uttänkt stil när hon rör sig i de politiska rummen. Det är inte helt sällan som vi får se henne i en kavaj som utstrålar både allvar och seriositet.

WOW! Första bilderna på Victoria, Silvia & Sofias NobelklänningarBrand logo
WOW! Första bilderna på Victoria, Silvia & Sofias Nobelklänningar

Det blonda håret har hängt med i alla tider, så även hennes glasögon och det finns knappt några bilder på finansministern där hon väljer att rocka en look utan brillorna på sig.

Därför var det lite uppiggande att se när hon anlände till Konserthuset i Stockholm under söndagen, redo att bevittna den traditionsenliga Nobelprisutdelningen.

Annons
Elisabeth Svantesson
Så här är vi vana att se finansministern Elisabeth Svantesson.

Svantesson oigenkännlig på nya bilden

Men den politiska looken hade hon lämnat hemma. I stället hade hon klätt sig i en glittrande, silverklänning som gjorde att hon verkligen lös upp vid ankomsten, och vid sin sida stod maken Bjarne Svantesson.

Inte heller hade hon några glasögon på sig och till en början fick man verkligen spänna ögonen för att se om det verkligen var Elisabeth Svantesson som stod där.

Men det var det – och visst strålade hon som om det inte fanns någon morgondag, inför den stora festkvällen som kommer innehålla både prisutdelningen, middag och dans!

Elisabeth Svantesson
Elisabeth Svantesson rockade Nobellooken utan sina glasögon – en look vi inte är vana att se henne i!

Foto: TT

Annons