Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nobelprisutdelningen närmar sig - Så såg det ut förra året

09 dec, 2010, 10:54 
Agneta Nisbeth
Annons

Snart är det åter dags för årets stora fest i Stockholm, Nobelprisutdelningen. Vi minns hur det såg ut förra året i Konserthuset.

Det var många som hade hoppats på att se kronprinsessan Victorias dåvarande fästman, idag prins Daniel, vid hennes sida i Konserthuset, men han medverkade aldrig. I morgon fredag kommer han dock att finnas på plats för sin första Nobel-fest.

Annons

Jonas var med

En som verkligen inte kommer finnas med i år är prinsessan Madeleines dåvarande fästman, Jonas Bergström som var med under förra årets Nobelpris-festligheter. I det här bildspelet friskar vi upp minnet om hur det såg ut 2009 när kungen delade ut Nobelpriset till det årets vinnare.

Vi återkommer under dagen med fler minnen från 2009 år Nobelpris.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Följ vår egen stora Nobelbevakning i morgon här på webben och senare i nästa nummer av Svensk Damtidning.

[smooth=id: 174; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons