Prinsessan Madeleines fina gest till Lilian

Prinsessan Madeleines fina gest till Lilian
Annons

MadeleineNär prinsessan Lilian gick bort våren 2013 efterlämnade hon mängder av vackra juveler och smycken, till ett värde av miljontals kronor. Ingen kunde nämligen konsten att glittra som Lilian.

Madeleine3

På Madeleines bröllop i juni samma år valde kronprinsessan att bära den tiara som Lilians älskade. Efter prinsessan Lilians död var det nämligen Victoria som fick ärva en stor del av hennes smycken. Prinsessan Madeleine fick också ett antal juveler av Lilian, bland annat en stor blå akvamarin-ring. Och i går valde prinsessan Madeleine att bära den. Ringen, rikitgt maffig och klarblå, matchade hennes ögon och diadem perfekt.

Annons

Madeleine4

Foto: Stella Pictures, TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Prinsessan Madeleines fina gest till Lilian”

 1. ClaesVonMonaco skriver: 11 december, 2015

  Mycket fin gest av Prinsessan Madeliene!
  Prinsessan Lilian satt nog på ett moln med sin älskade Prins och titta på festligheterna
  och skålade med var sin Gin Tonic!
  Claes


 2. Suss skriver: 11 december, 2015

  Victoria ärvde diademet samt en tredjedel av Lilians smycken. En tredjedel av ”resten”, alltså allt det som inte gick till en namngiven person. De andra tredjedelarna har ärvts av Madeleine och Carl Philip. Roligt att äntligen få se ringen! Dessutom har vi ju sett rosettbroschen med pärlor som ärvdes av kungabarnen, men faktiskt bars av Silvia (på Nobel 2014?).
  Roligt att ni skriver mycket om smycken, fortsätt gärna med det!


 3. AstridA skriver: 11 december, 2015

  Jag tittar aldrig på ett Nobelfirande utan att minnas prinsessan Lilian. Hon var alltid så strålande vacker med sine mjuka rynkor. Ingen facelift eller botox-spruta fick förstöra hennes ansikte.


  1. Obs skriver: 13 december, 2015

   Men jag ser inte Lilian som kunglig. Hon var en liten enkel dam, som prins Bertil fastnade för och hade väl så förblivit om Bertil gjort som bröderna, dvs. visat sin kärlek genom att gifta sig med henne. Då hade väl HKH titlarna farit åt fanders tillsammans med apanaget


 4. Helle skriver: 11 december, 2015

  Jag hoppas att vi snart få se Lilians långa halsband med olikfärgade ädelstenar! Hoppas ni vet vilket jag menar. Hon bar det åtminstone på några Nobelfester.


  1. Lilly skriver: 12 december, 2015
 5. Suss skriver: 11 december, 2015

  Helle, jag håller med! Det har ärvts av drottning Silvia. Men oj, vad svårburet det måste vara. Svårt att hitta klänning och diadem att bära till.


 6. ClaesVonMonaco skriver: 11 december, 2015

  AstridA
  Tack Astrid sååå bra skrivit!
  Trevlig Kväll
  Claes


 7. Anita skriver: 13 december, 2015

  Ringarna är väldigt lika men. Formen och infattningen är olika.Den prinsessan bär på Nobel är en gåva från hennes svärmor. Enligt rätt säkra källor.


 8. Ninett skriver: 13 december, 2015

  En underbar färgkombination med klänning och smycken som framhäver Madeleines färger och skönhet.


Annons

Laddar