Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Samtidigt i Norge: Mette-Marit liknas vid Jennifer Lopez

10 dec, 2015, 22:03 
AvJohanna Lejon
Annons
Mette-Marit-1

Tidigare i dag delades Nobels fredspris ut i festsalen i Rådhuset i Oslo. Nu ikväll följs prisutdelningen upp med en middag på Grand Hotel. I år tilldeleades priset Tunisiens nationella dialogkvartettm För dess avgörande bidrag till uppbyggandet av en pluralistisk demokrati i Tunisien i kölvattnet av jasminrevolutionen 2011. Som vanligt under middagen i Norge var det norska kronprinsessan som stal showen. Och i år gjorde hon det på ett lite annorlunda sätt – hon valde nämligen en kortärmad klänning.

– Jag älskar det! Mette-Marit som alltid bär långärmat, detta var en överraskning! Klänningen påminner faktiskt om något som Jennifer Lopez skulle kunna ha på sig. Assymetrisk skärning är superhett, slår Martine Lunder, norsk modeexpert, fast.

Klänningen gick i vitt, som så ofta annars, fredens färg. Imorgon fortsätter Nobelfirandet i Norge med en konsert.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: TT.

Annons