Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vackraste bilderna på Silvia under Nobel 2018

10 dec, 2018, 23:32 
Margareta
Drottning Silvia strålade som aldrig förr i pampigt grönt. Vi har samlat de bästa bilderna!
Annons

Silvia är alltid kvällens drottning, mest magnifik av dem alla. Men så har hon också tillgång till hela det kungliga juvelskrinet! Kvällen till ära bär hon sin tyska favoritdesigner Georg et Arend. Han gjorde även förra årets Silvia-klänning, om ni minns! Klänningen i smaragdgrön var tvådelad och nygjord. Helt fantastisk!

I hennes vackra frisyr bar hon drottning Sofias diadem, en favorit hos drottningen. Hon bär det ofta under Nobel! Även förra året. Men halsbandet har vi inte sett på länge kring hellens hals. De vackra smaragderna glittrade magiskt och matchade hennes klänning perfekt! Silvia är dessutom så härligt erfaren och därmed avslappnad under Nobelbanketten. Hon skrattade och socialiserade med sina bordsgrannar. Hon fick som vanligt alla omkring henne att må bra och känna sig bekväma, trots frack och lackskor!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har samlat de vackraste bilderna på drottning Silvia från kvällen.

Se dem här!

Läs mer

Inspireras av Silvias Nobelklänning – 4 eleganta varianter i butik

Foto TT

Annons