Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

1 år efter dotterns födsel – Edward Blom har blivit pappa igen

25 jul, 2018, 14:00 
Av
I maj bekräftade Edward Blom att han och hustrun Gunilla Kinn Blom, 46, väntade ett tredje barn. Nu har deras lilla pojke kommit till världen.
Annons

Edward Blom, 47, har blivit pappa! Vid 14.30-tiden meddelade hans hustru Gunilla Kinn, 46, det glada beskedet. Melchior, 3, och Wilhelmina, 1, har fått ett lillebror.

”Hud mot hud! Idag blev jag och Edward Blom trebarnsföräldrar. Allt har gått väl och alla i familjen mår prima. Det blev en liten pojke”, skriver hon.

Eftersom många har frågat om namn tar hon även upp den frågan. Men trots att de funderat mycket på namn har de ännu inte kommit fram till vad deras lille son ska heta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

”Inget namn är spikat än”, skriver Gunilla.

I kommentarerna överöses den nyblivna mamman med familj med grattishälsningar:

”Stort stort grattis till hela familjen”, skriver en.

”Gratulerar! Sann glädje! Ta hand om er!”, hälsar en annan.

När dottern Wilhelmina föddes, så sent som i april förra året, lyckades Edward och Gunilla hålla graviditeten helt hemlig. De överraskade alla när de plötsligt publicerade en bild på den nyförlösta flickan på sociala medier.

Annons

”Vi har fått en dotter! Så lycklig”, skrev då Edward på Instagram.

– Det fanns ingen anledning att gå ut med det innan det var något, allt behöver inte ske i offentligheten. Nu när vi fått barn vill vi att alla vänner och bekanta känner till det och är glada, sa han sedan till Aftonbladet.

Edward och Gunilla har varit ett par sedan 2009 och kämpade länge för att bli föräldrar. Så pass att de nästan gav upp hoppet om ett litet kärleksbarn.

– Vi hade försökt få barn på olika vis nästan ända sedan vi träffades. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå. Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel, har Gunilla sagt till Svensk Damtidning.

Nyligen valde de också att sälja lägenheten i Stockholms innerstad för att istället satsa på ett villaliv i en av huvudstadens närförorter. I samband med försäljningen råkade Edward snudd på försäga sig om graviditeten i ett inlägg på Facebook.

”Vore det inte för att de blir fler och växer skulle vi aldrig lämna Valhallavägen”.

Nu är de alltså fem i familjen. Stort grattis till trebarnsföräldrarna! Vi önskar er all lycka.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Annons