11 kändisar som är släkt med kungligheter

11 kändisar som är släkt med kungligheter
Beyoncé, Ellen Degeneres och Meghan Markle. Här är 11 kändisar som är släkt med kungligheter!
Annons

De toppar musiklistor världen över och syns i filmer och tv-serier, men få vet om att dessa kändisar också är släkt med kungligheter. Även om det bör understrykas att det ofta är på väldigt långt håll.

Annons

Här är elva kändisar som har kungligt blod i ådrorna!

Ellen Degeneres

Ellen Degeneres.
Ellen Degeneres.

Amerikanska komikern och programledaren Ellen Degeneres är en avlägsen kusin till ingen mindre än Kate Middleton. Degeneres fick reda på släktskapet innan Middleton gifte sig med prins William och skämtade i sin talkshow om att hon borde få en inbjudan till bröllopet, något hon dock inte fick.

Annons

Hilary Duff

Hilary Duff.
Hilary Duff.

Skådespelerskan och sångerskan Hilary Duff är faktiskt den amerikanska kändis som har närmast släktskap med en brittisk kunglighet, närmare bestämt drottning Elizabeth.

Beyoncé

Beyoncé.
Beyoncé.
Annons

Även Beyoncé är släkt med drottning Elizabeth, dock på längre håll än Hilary Duff.

Meghan Markle

Meghan Markle.
Meghan Markle.

Även innan Meghan Markle gifte sig med prins Harry hade hon kungligt blod i ådrorna. Bland annat är hon en ättling till Edvard III av England, vilket också gör henne och Harry till väldigt avlägsna släktingar. Enligt The Sun är också Markle släkt med Jane Seymour, kung Henry VIII tredje fru.

Tilda Swinton

Tilda Swinton.
Tilda Swinton.
Annons

Den brittiska skådespelerskan Tilda Swinton, känd från filmer som The Beach och Michael Clayton, ska vara ättling till den skotska kungen Robert I av Skottland.

Madonna

Madonna.
Madonna.

Även popikonen Madonna har släktskap med den brittiska kungafamiljen och är en avlägsen släkting till ingen mindre än hertiginnan Camilla, hertiginnan av Cornwall, tidigare Parker Bowles.

Hugh Grant

Hugh Grant.
Hugh Grant.
Annons

Skådespelaren Hugh Grant är en avlägsen släkting till drottning Elizabeth, dock närmare än Hilary Duff, och även ättling till Henrik VII av England och Jakob IV av Skottland.

Angelina Jolie

Angelina Jolie.
Angelina Jolie.

Skådespelerskan Angelina Jolies mamma, Marcheline Bertrand, hade fransk-kanadensiskt ursprung vilket antagligen är förklaringen till att Jolie är ättling till Filip II August av Frankrike som regerade mellan 1180-1223 i Frankrike.

Brad Pitt

Brad Pitt.
Brad Pitt.
Annons

Även Jolies exmake, skådespelaren och Oscarsvinnaren Brad Pitt, är släkt med kungligheter, bland annat till Henrik II av England och drottning Elizabeth.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “11 kändisar som är släkt med kungligheter”

  1. EwaW skriver: 13 februari, 2020

    Om man är kusin så är man kusin, man kan väl inte vara det på längre eller närmare håll? Beträffande Hilary Duff och Beyoncés släktskap med Elizabeth.


  2. Mille skriver: 17 februari, 2020

    Om man är släkt med Kate Middleton eller Camilla Parker-Bowles så har man KNAPPAST kungligt blod i ådrorna…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar